over mij

Hoi!

Ik ben Nina. Ik ben dertig jaar en ik vind het leven een wonderlijk iets. Hoe ouder ik word, des te minder ik er van begrijp. Gelukkig kom ik er ook steeds meer achter dat dat niet per se hoeft. Dus ik laat me verrassen door wat er op mijn pad komt. Er is altijd wel iets te beleven of te ontdekken. En af en toe deel ik daar glimpen van met anderen. Zoals met Floris, mijn man. Of met vriendinnen, met mensen die ik niet ken op instagram, of met jou, nu je hier toch bent.

Ik houd van alles wat creatief is en ik werk daarom sinds een jaar of vijf als illustrator, onder de naam ninamaakt. Die illustraties vind je bijvoorbeeld in de vorm van kaarten in mijn webshop. Daarnaast werk ik graag in opdracht en maak ik geboorte- en trouwkaarten, posters, boekillustraties en allerlei andere dingen waar mensen en bedrijven blij van worden. Meestal doe ik dat vanuit mijn knusse kantoor in Assen, of soms gewoon thuis, aan de keukentafel.

Ik begin mijn dagen het liefst met een wandeling, met schrijven, of met koffie in bed. Sowieso met koffie trouwens. Ik houd van koffie. Ik woon in een rijtjeshuis, samen met Floris. In het weekend vind je me meestal buiten, bij voorkeur in een meertje of bos. Thermoskan met koffie in mijn rugzak. Ja, daar word ik blij van.

ninamaakt happy acorn

Mocht je contact met me op willen nemen, mail dan naar nina@happyacorn.nl. Of vul het formuliertje hieronder in.

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Translate »