over mij

Hé jij, welkom hier.

Aangenaam. Ik ben Nina. Ik ben 31 jaar en ik vind het leven een wonderlijk iets. Hoe ouder ik word, des te minder ik er van begrijp. Gelukkig kom ik er ook steeds meer achter dat dat niet per se hoeft. Dus ik laat me verrassen door wat er op mijn pad komt. Er is altijd wel iets te beleven of te ontdekken. Af en toe deel ik daar glimpen van met anderen. Bijvoorbeeld met jou, nu je hier toch bent.

Ik houd van vormen en kleuren en ik werk daarom sinds een jaar of acht als illustrator, onder de naam ninamaakt. Die illustraties vind je bijvoorbeeld in de vorm van kaarten in mijn webshop. Daarnaast werk ik graag in opdracht, het liefst rondom thema’s als zingeving en persoonlijke ontwikkeling. Voor een vleug religie en spiritualiteit mag je me ook wakker maken. Ik werk vanuit mijn fijne kantoorruimte in Assen, of soms gewoon thuis, aan de keukentafel.

Ik begin mijn dagen graag met een wandeling of met schrijven, of met koffie in bed. Sowieso met koffie trouwens. Ik woon in een rijtjeshuis, samen met Floris. In het weekend rommel ik thuis aan, reis ik door het land of ga ik naar buiten. Zwemspullen en een thermoskan met koffie in mijn rugzak. Ja, daar word ik blij van.

Mocht je contact met me op willen nemen, mail dan naar nina@happyacorn.nl. Of vul het formuliertje hieronder in.

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Translate »