Augustus was de maand van…

Hoi! Oh oh oh, augustus, wat was je fijn. In mijn verhaal over juli vertelde ik al dat ik heel hard aan vakantie toe was. Gelukkig was dat precies wat er in augustus gebeurde. En omdat mijn hoofd daarna weer extra fris en fruitig was, kwam het met de rest van de maand ook goed. En ik kwam twee kleine egeltjes tegen! Lees je mee?

Augustus was de maand van…

happy acorn ninamaakt augustus

o Fijne rustige dagen in Kopenhagen

Kijk nou, het rijmt ook nog. Ik schreef hier al wat zinnen over onze vakantie. Het was geen verre avontuurlijke reisvakantie en ook geen veel te intensieve citytrip, maar gewoon echt een vakantievakantie. Zo eentje waarvan je uitgerust weer thuis komt. En dat was precies wat we nodig hadden, dus dat kwam goed uit. We genoten van ons appartement en van het mooie weer en van de fijne stad. We hoefden helemaal niks, en zelfs mijn creatieve werkhoofd – dat normaal altijd aanstaat, ook als ik niet werk – kon nu eventjes uit.

happy acorn ninamaakt kopenhagen

o Verse inspiratie en klaar voor nieuwe kaarten en projecten

En hoera, dat was dus het beste idee ooit. Want toen ik mijn koffers had uitgepakt en dat creatieve stukje van mijn brein weer aanzette, werkte het als vanouds. Misschien zelfs nog wel beter. Ik vergat dat ik nog een dag vakantie zou hebben en stuurde meteen een nieuw kaartontwerp naar de drukker. Kijk, hij is inmiddels te koop in de webshop! Voor de vakantie had ik het gevoel dat ik elke sprankje inspiratie uit mijn tenen moest halen, en nu komt het er gewoon weer vanzelf uit :-) Word ik blij van!

ninamaakt kleine avonturen

o Elke dag koffie uit mijn nieuwe kopje

Op onze allerlaatste dag in Kopenhagen kocht ik een nieuwe koffiekop, gemaakt door een keramiekmevrouw die vlakbij ons appartement haar studio/atelier/winkel had. De hele vakantie wist ik alle mooie designkopjes te weerstaan, zodat ik uiteindelijk deze kon kopen. En o, ik word er elke dag zo blij van! Hij is het perfecte formaat voor mijn cappuccino’s en hij helpt me om het Denemarkengevoel nog even vast te houden. Mooie gebruiksvoorwerpen zijn mijn favoriete souvenirs :-)

happy acorn coffee

o Zee en zonneschijn in mijn hoofd

Die fijne mok is aan de binnenkant zo geglazuurd dat hij een beetje op de zee lijkt. Donkerblauw met van die witte schuimkoppen op de golven en in de branding. Dus elke keer als ik eruit drink denk ik weer een beetje terug aan de zee in Denemarken. En o ja, volgend weekend gaan mijn kaarten en ik naar een yogafestival op Schiermonnikoog, en daardoor kom ik ik vanzelf nog meer in strandstemming. Dus ik stuurde deze week nóg meer nieuwe kaarten naar de drukker, waaronder een kaart over de zee. Kan ik die mooi meenemen naar het festival.

happy acorn ninamaakt kopenhagen

Yes, augustus was een goede maand. Geen grootse avonturen, maar het was goed om anderhalve week op adem te kunnen komen. En nu is het alweer september! Deze maand heb ik best veel (leuke dingen!) op het programma, dus ik hoop dat ik dat rustige, geïnspireerde gevoel vast kan houden :-) O ja, ik vergeet bijna over de egeltjes te vertellen. Nou ja, dit dus, afgelopen week:

happy acorn egeltjes ninamaakt

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »