Blije plekjes in Nijmegen

Ik vertelde al eerder dat ik van Nijmegen hou. En dat dat soms wel eens frustrerend is als je in Assen woont. Maar hé, ik heb nu de oplossing gevonden voor mijn heimwee-naar-Nijmegen-probleem: er gewoon af en toe heen gaan! Want ja, het is ver, maar ach, het is nou ook weer niet de andere kant van de wereld. In de afgelopen maand kwam ik er per ongeluk expres drie keer.

Dus toen we vorige week voor de bruiloft van een reislustig stel onze favoriete plek op een a4-tje moesten schrijven, wisten we het wel. De avond voor de trouwerij verzonnen floris en ik als een malle onze lievelingsplekken in Nijmegen bij elkaar, en leefde ik me uit op een vel papier. En omdat jullie misschien ook wel eens een bezoekje aan die prachtige stad brengen, deel ik het met alle liefde. Sla onderstaande koffietentjes, wandelingetjes, winkels en chillplekken dus vooral niet over.

happy acorn hotspots nijmegen ninamaakt tekening illustratie

De dag na de bruiloft keek ik in mijn tas, en ja hoor, daar vond ik dat a4-tje weer. Oeps.

8 reacties

  1. Zeg, zullen wij eens even afspreken dat ik ook zo mooi kan knutselen en tekenen en frutselen als jij? Dat ten eerste. Ten tweede; Wat een fijn lijstje! Ik ben nog nooit in Nijmegen geweest, maar ALS ik ooit eens ga, dan ga ik eerst eens even goed naar jouw lijstje kijken! Het Waalstrandje, ik ben nu al benieuwd! Liefs, Stella.

  2. Ohhh, oepsie! Vergeten te geven! Ach, ze vinden het vast ook leuk om nog op de post te krijgen!
    Ik ben zelf nog nooit in Nijmegen geweest, maar als ik ga, houd ik dit lijstje bij me! Dankje!

  3. Joepieee dit ziet er weer zo leuk uit!:) Ik vind Nijmegen altijd ontzettend mooi, ik ga dit lijstje proberen te onthouden voor als ik er weer eens ben! X

  4. Wat een leuk lijstje!

    ik woon op kamers in Nijmegen, en ken de meeste plekjes dan ook. Bij sommige ben ik nog niet geweest dus dat ga ik nu snel eens doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »