Blogblijheid

Kijk, soms is het gewoon leuk om een blog te hebben (waarom? daarom.). Maar soms is het gewoon echt megasuperduperleuk :) Zoals vandaag.
(En ik weet dat alles wat ik nu ga zeggen echt suffe peanutspindakaas is voor mensen die al heel lang bloggen en miljoen volgers hebben enzo. Maar dat kan me lekker helemaal niks schelen, want al die dingen maakten mij vandaag gewoon heel vrolijk. Dus.)

chai latte caffépranzo

Want ik schrijf dus af en toe mijn mening over koffietentjes. Omdat ik koffiezaakjes gewoon vet fijn vind en ik het leuk vind om steeds nieuwe te ontdekken en te testen of de cappuccino nóg lekkerder is dan bij de vorige. En dan vind ik het ook leuk om gekke foto’s te maken en erover te typen, dus dan doe ik dat. Maar goed, ik dacht dus, misschien kan ik wel die koffietentjes die ik heb getest even inlichten dat ik dat heb gedaan, want misschien vinden ze dat wel leuk om te lezen (behalve als het een hele slechte review is, dan vind ik het zielig).

Dus ik deed dat.

En dat vonden ze dus ook echt leuk! Jee :) Zo leuk dat de CafféPranzo had gereageerd dat ik een blikje met mix voor chai latte mocht uitzoeken omdat ze het zo leuk vonden enzo. Dus toen ging ik daar vandaag heen (en werd ik herkend (muhaha, hoe awesome klinkt dat)) en ging ik dat doen. Woejoej, klein-meisje-in-een-snoepwinkel-gevoel :) Dus nu kan ik thuis niet-zelfgemaakte-chai latte maken die net zo lekker is als daar! En bij de Buurman mag ik ook nog een keer terugkomen en dan krijgen floris en ik een taartje. Nog meer glundergevoel :)

En toen ging ik dus de volgende dag op Google Analytics kijken en toen zag ik dat ik die dag hondermiljoen bezoekers op m’n blogje had gehad. Nee, eigenlijk 148. Maar dat is voor mij ongeveer evenveel. :) En toen ging ik vandaag weer op internet en toen zei bloglovin ineens dat ik acht volgers had. En het maakt me heus niet uit dat dat weinig is, want ik vind het vet veel, want gisteren had ik er nog maar vijf! En je mag me best uitlachen als je dat weinig vindt want dan lach ik gewoon heel blij en vrolijk naar je terug!

Ps. sorrie voor de vele smileys, ben daar niet zo goed in. :)

5 reacties

  1. Aah wat leuk zeg al die dingen :) Ik krijg binnenkort ook sieraadjes opgestuurd, je moet niet weten hoe erg ik zat te glunderen! En ik spring ook een gat in de lucht bij elke nieuwe volger, haha!

    liefs,
    Femke

  2. Ik vind het ook heel erg leuk dat jij een blog hebt! Altijd als ik tussen het studeren door eens iets leuks, niet studie-achtigs, wil lezen, staat er wel weer iets nieuws op jouw blog en ik lees het met veel plezier! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »