Confetti in een lijstje

Hoi! Een vriendinnetje van mij was jarig geweest, dus vandaag gaf ik haar een cadeautje. Ik vond het stiekem zo leuk dat ik het per ongeluk heel graag even wil laten zien. Traliela.

Het ging namelijk zo: vorige week kwam ik op pinterest dit plaatje tegen en ik vond het reuzeleuk en mooi! Het bleef een beetje in mijn hoofd hangen, maar ik dacht, waar zou je nou oooooit zo’n lijstje kunnen kopen dat aan twee kanten glas heeft? En een paar dagen later liep ik door Groningen en vond ik het zomaar! Woei, ik houd van die momenten :) Ik wilde het bijna voor mezelf kopen, maar toen bedacht ik met welke reden ik ook alweer door de stad liep: om een cadeautje te vinden voor de jariggeweeste vriendin. Dus ik nam het lijstje vol trots mee naar huis, knutselde wat confetti’s in elkaar en maakte dit:

happy acorn cadeautje

Het lijstje kocht ik bij Laif en Nuver (een van de mooiste winkels in Groningen, sowieso!) en kostte € 11,95. I like it a lot, en hanneke gelukkig ook :) En nu ga ik weer verder met weekend vieren, hoezee!

7 reacties

  1. Oh wat leuk.
    mijn tip: de stof was een lang kleed aangekocht in Think Twice tijdens de 1 euro solden. Als kleed trok het echt niet op veel dus heb ik er een rok van gemaakt :)

  2. Pingback: Gefeliciteerd – papier, inkt, lijst – maart 2014 | ninamaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »