Colorful acorn: oranje zondag || lijstje van vijf

Vandaag lukt het bloggen niet zo goed. Eigenlijk moet hier natuurlijk een denderende oranje blogpost staan, maar om een of andere reden wil die vandaag niet uit mijn vingers komen. Ik heb het heus wel geprobeerd hoor, ik deed een heleboel pogingen.

Let’s go orange today! (Or do you think my sweater is red?) #oranjezondag #colorfulacorn

Een foto die is geplaatst door nina (@happy_acorn) op

Vijf dingen die ik deed om inspiratie te krijgen voor een oranje blogpost happy acorn

happy acorn Ik maakte een filmpje van Frits. Of nou ja, eigenlijk maakte floris het filmpje, want ik probeerde ondertussen met Frits te spelen. Maar het mislukte, want ons vrolijke rebelse puberkonijntje rende de hele tijd weg. Of hij ging in z’n hok liggen slapen. Ik maakte gisteren al een aai-filmpje, maar de instellingen stonden een beetje raar waardoor er een blauwe gloed over zit. En ik snap niet hoe ik een filmpje van m’n telefoon op de laptop moet krijgen (dus ik plaatste ‘m maar op instagram). Misschien vraag je je nog af wat een wit konijn met oranje te maken heeft. Dat weet ik eigenlijk ook niet. (Niet doorvertellen, maar hij lust zelfs geen wortels.)

happy acorn Ik dook in de krochten van mijn computer en las gedichten terug die ik de afgelopen vijf jaar heb geschreven. Blijkbaar schrijf ik alleen gedichten als ik een beetje in de put zit, want ik werd er nogal somber van. Bovendien ging het nooit over iets oranjes, mieuw.

happy acorn Ik speurde op pinterest naar inspiratie. Dat lukte aardig, want ik vond een heleboel inspiratie. Voor mooie vloerkleden, leuke haaksels en Marokkaanse badkamertegeltjes. Helaas niets voor een oranje blogpost. Too bad peanutspread.

happy acorn Ik ging na welke oranje dingen wij in ons huis hebben en kwam op het fantastische idee om die te tekenen. Totdat ik bedacht dat het eigenlijk best wel suffe dingen zijn en dat ik er niks spannends over te vertellen heb (“Dit is een oranje stoel. We kochten ‘m bij de Ikea en ik vind ‘m heeeeel mooi.”)(“Dit is onze boodschappentas, ik gebruik ‘m bijna elke dag. Ik hou van boodschappen doen.”)(“Blablabla. Zucht.”). Nee, dat werd ‘m ook niet.

happy acorn Ik zocht op Funda naar mooie huisjes in Groningen. Oké, ik geef het toe, dat had eigenlijk niks met die oranje blogpost te maken, maar meer met het stillen van mijn droomlust. Ik had trouwens ook een heel goed gesprek met floris over naar Groningen verhuizen, omdat hij mij niet serieus nam als ik zei dat ik dat wou, en ik hem niet serieus nam als hij zei dat het niet kon. Dus nu hebben we alle mogelijke scenario’s bedacht, een lijstje met consequenties gemaakt en nu zitten we weer op één lijn :) (En nee, we zijn nog niet weg uit Assen, maar over een paar jaar misschien wel. Maar dat hangt van heel veel dingen af, dus voorlopig blijft het nog even zo.)

Ik zocht trouwens ook nog tussen mijn oude facebookfoto’s, in de keukenkastjes (geen grapje, je vindt inspiratie altijd op de plekken waar je het niet verwacht!) en in mijn schetsboek. Maar dat paste niet meer in een lijstje, want dan werd het een lijstje van acht, en dat kan natuurlijk niet zomaar. Conclusie: de inspiratie voor een oranje blogpost liet zich niet vinden.

O, wilde je het filmpje van Frits toch nog zien? Vooruit, hier komt ie :)

Aai aai aai. #Frits

Een video die is geplaatst door nina (@happy_acorn) op

7 reacties

  1. Ik keek eens om me heen en ik zag gelijk drie oranje dingen om me heen. Een oranje markeerstift, het logo van Zalando en het TNT post postzegelvelletje. Niet verwacht dat ik zo snel iets oranjes zou vinden op enkel en alleen het bureau waaraan ik zit.

  2. Hé, jij hebt ook al zo’n fijne trui <3 En huisjes kijken is leuk. Ik roep echt al tien jaar dat ik een keer lid moet worden van Woningnet, want een huisje in Grunn lijkt me heerlijk :) Fijn dat jij en Floris op één lijn zitten.

  3. Oooh dit is zo herkenbaar, dat je wel wil bloggen maar eigenlijk even niets kan vinden. (Dat is nu ongeveer ook wel een beetje zo want ik wil morgen een mindstyle-artikel online maar eh waarover ook alweer?) Maar het is alsnog een leuk lijstje geworden, haha :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »