Colorful acorn: roze woensdag

happy acorn roze woensdag tafel diy

Als de maandag blauw mag zijn, dan mag de rest van de week toch ook wel een leuk kleurtje? Daarom schrijf ik deze week elke dag een gekleurd artikeltje. Hiephoi! En weet je, jullie mogen natuurlijk allemaal meedoen. Op je eigen blog, of je facebook, of instagram, whatever you like. Zet er een #colorfulacorn bij en het lijkt net echt!

Jee, het is roze woensdag! Vandaag geen jurkjes of glitteretuis in de spotlights, maar iets heel anders: tafelpoten. Ik kwam namelijk zo’n honderd jaar geleden deze foto tegen op pinterest, en toen dacht ik, dat ga ik doen! Want laten wij nou precies dezelfde tafel hebben, maar dan dus zonder kleurtje. Dus na heel lang zeuren (nee grapje, viel wel mee) vond floris het goed en na een hoop uitstelgedrag kochten we zelfs beits. Die stond inmiddels alweer een maandje in de kast te wachten op het moment dat ik mijn uitstelgedrag overwonnen zou hebben. En toen werd het roze woensdag! En dat was precies het duwtje wat ik nodig had, want gisteren (nee, toen was het nog geen roze woensdag, maar anders moest ik in één dag verven én erover bloggen, je snapt het.) doopte ik eindelijk mijn kwast in de roze verf. Kijk maar mee, zo ging dat.

happy acorn roze woensdag tafel

Kijk, zo zag de tafel er eerst dus uit. Frits greep nog snel zijn laatste kans om aan de tafelpoot te snuffelen.

happy acorn roze woensdag tafel diy

happy acorn roze woensdag tafel diy

happy acorn roze woensdag tafel diy

happy acorn roze woensdag tafel diy

Mmm, zo felroze als op het Pinterestplaatje werd het niet, maar roze is het!

 

happy acorn roze woensdag tafel diy

Traliela, verven verven verven.

happy acorn roze woensdag tafel diy

En toen waren de tafelpoten klaar en was het ineens crisis. Want: zo laten of het tafelblad ook roze maken? Na heel veel heen- en weerge-app met floris en een noodoproep op Instagram besloten we het zo te laten. De rest ook verven kan altijd nog.

happy acorn roze woensdag tafel diy

Hé, ik weet hoe deze kleur heet: het is flamingoroze!

happy acorn roze woensdag tafel diy

Best een beetje heftig in onze gele keuken, maar gelukkig zijn we niet allergisch voor kleur.

happy acorn roze woensdag tafel diy

happy acorn roze woensdag tafel diy

Voilà, zo makkelijk gaat dat dus. Het moeilijkste deel was geloof ik om Frits uit de buurt van de tafel te houden, dus voor iedereen die geen konijn heeft is het nóg makkelijker (:

En goed nieuws: morgen is het groene donderdag! Eigenlijk hou ik helemaal niet zo van groen, maar ik zal hard m’n best doen er iets leuks van te maken. Ideeën zijn welkom!

PS Hihi, vorig jaar schreef ik op roze woensdag over gekke make-upavonturen :)

12 reacties

  1. Hahaha een roze eettafel, hoe kom je erop? Ik vind jullie gele keuken wel onwijs tof!
    Die stoelen lijken heel erg op die van ons trouwens, hihi. Mijn man zegt net ‘dan moet je vragen of het de serie ‘Anouk’ is van Leen Bakker’, dus bij deze :’)

  2. Oh wat leuk zo’n roze woensdag! Je hebt jullie tafeltje mooi geschilderd, staat erg leuk! Ik ben benieuwd wat je gaat schrijven over groene donderdag! ;) misschien iets met gras of komkommers of appels of… ;)

  3. Gaaf die gele keuken! De roze tafel is ook cool geworden, kleuren in huis maken het gezellig :) Groene donderdag.. hmm.. had ik nou mijn post over de keuken maar bewaard voor vandaag haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »