Colorful acorn: Glitterdinsdag!

happy acorn glitter

Als de maandag blauw mag zijn, dan mag de rest van de week toch ook wel een leuk kleurtje? Daarom schrijf ik deze week elke dag een gekleurd artikeltje. Hiephoi! En weet je, jullie mogen natuurlijk allemaal meedoen. Op je eigen blog, of je facebook, of instagram, whatever you like. Zet er een #colorfulacorn bij en het lijkt net echt!

Wauw, vandaag is het glitterdinsdag! By far mijn favoriete dag van deze week, want ik houd van glitters. Het is zelfs mijn lievelingskleur, als je glitter tenminste als kleur ziet. (Als je je glitters geen kleur vindt, is koraalrood mijn lievelingskleur. Of lichtroze. Of okergeel.) Ik dacht, ik kan wel weer zo’n zwetskletspraatje maken als gisteren, maar ik kan er ook gewoon een lijstje van vijf van maken. Dus het is dat laatste geworden :) Komt ‘ie!

 Vijf redenen waarom glitter mijn lievelingskleur ishappy acorn

happy acorn Glitter is anders dan alle andere kleuren. Oké, rood is ook anders dan alle andere kleuren, maar glitter heeft nog nét iets extra’s. Want het glimt, reflecteert en.. het glittert :)

happy acorn Als je iets aantrekt met glitters is het sowieso feestelijk. Zo heb ik supersimpele platte schoenen, maar omdat er glitters op zitten (ahum, regendruppeleffect), kan ik ze naar elk feestje aan. Doei hakken, hoi glitters!

Hoera het is #glitterdinsdag! #colorfulacorn #keds

Een foto die is geplaatst door nina (@happy_acorn) op

happy acorn Glitters blijven overal aan plakken. Sommige mensen vinden dat vervelend en irritant, ze schamen zich bijna als je zegt dat er een glitter op hun wang zit, en je ziet aan hun blik dat ze zich naarstig afvragen hoe die daar ooit terecht kan zijn gekomen. Ik snap dat niet, want glitters zijn juist vrolijk! Spread the happiness!

happy acorn glitter dinsdag

happy acorn Ik heb een glitteretui. Ik kocht ‘m uit pure wanhoop, omdat ik écht een etui nodig had en er alleen maar keus was uit verschrikkelijk saaie etuis, of deze. En tja, zelfs als ik wanhopig ben ga ik liever voor oogverblindend fout dan voor verschrikkelijk saai. En eigenlijk ben ik ‘m sindsdien alleen maar leuker gaan vinden. Niks oogverblindend fout, maar gewoon oogverblindend vrolijk! Hij heeft zelfs een regenboogrits :) Ik bedoel, je fantaseert er een unicorn bij en je dag kan niet meer stuk. Dus waar ik me eerst nog voorzichtig verontschuldigde als mensen naar mijn etui wezen, laat ik ‘m nu met trots zien in de hoop een grote glimlach te veroorzaken :)

Bij gebrek aan mooie etuis in de winkel ging ik maar voor iets geks. en stiekem word ik er wel vrolijk van (:

Een foto die is geplaatst door nina (@happy_acorn) op

happy acorn Er zijn heel veel leuke quotes met glitters. In de categorie mooie quotes is dit wel zo’n beetje mijn favoriet: “And above all, watch with glittering eyes the whole world around you. Because the greatest secrets are always hidden in the most unlikely places. Those who don’t believe in magic will never find it.” (Roald Dahl). Mijn favoriete glitterquotes in de categorie vrolijk vind je hierboven.

Glitter dus, i like it. Maar ik verheug me ook vast op morgen, want dan is het roze woensdag!

happy acorn glitter

13 reacties

  1. Yeah voor glitters! Vroeger had ik als kind altijd van die glitterspray in mijn haren rond de kerstdagen. Mijn vader was iets minder blij met dat spul, want weken laten liep hij dan nog rond met glitters op zijn gezicht. ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »