Driehoekjesoorbellen en een FeestFrits

Soms moet je jezelf gewoon een heel klein beetje verwennen. Volgens mij wordt geen mens daar slechter van, zo lang je het maar met mate doet. Dus toen ik laatst op instagram zag dat Francine hele mooie oorbellen in haar Etsy-winkeltje verkocht, vond ik het wel weer eens tijd voor een cadeautje voor mezelf.*

Just sold my last cherry wooden dip dye triangle earrings on @EtsyNL @etsy! Best be making some more :)

Een foto die is geplaatst door Francine Schokker (@cowstudio) op


Het liefst zou ik nu meteen doorgaan naar mijn unpacking experience (ik vind dat zo’n leuke term), maar ik moet toch nog even een heel klein verhaaltje kwijt over wat eraan voorafging. De eerste keer verliep die unpacking experience namelijk niet zo goed. De oorbellen waren een beetje slordig ingepakt, en toen ik ze uit de envelop haalde, bleek dat ze tijdens het verzenden beschadigd waren. De achterkantjes waren helemaal verbogen en wiebelig en verlept, mieuw. Toen ik Francine het hele verhaal mailde, bleek ik niet de enige te zijn die ervan baalde. Ze beloofde ze te repareren en bij me langs te brengen, zodat ze niet weer stuk zouden gaan.

Dus gisteren klapperde mijn brievenbus, en wauw! Frits en ik waren helemaal onder de indruk, kijk maar mee waarom:

happy acorn cowstudio francine schokker oorbellen

Woehoe, een vrolijk pakketje!

happy acorn cowstudio francine schokker oorbellen

Wauw, ik verwachtte alleen een papieren zakje met de oorbellen, maar er zat een supersjiek doosje in en ook nog een mysterieus pakketje in vloeipapier! Ah, zelfs Frits is supernieuwsgierig!

happy acorn cowstudio francine schokker oorbellen

Eerst het mysterieuze pakketje in vloeipapier natuurlijk. En woei, kijk nou! Een FeestFrits :D Het kan ook met de koffie te maken hebben gehad, maar ik begon meteen te stuiteren. Zo’n leuke verrassing! Om het hele kapot-aangekomen-gedoe goed te maken, mailde Francine later. Superlief :)

happy acorn cowstudio francine schokker oorbellen

Oh, het is een broche. Hihi, nu kan ik Frits altijd bij me dragen :)

happy acorn cowstudio francine schokker oorbellen

“Kijk Frits, dat ben jij! Met confetti!” (Frits dacht alleen, nomnomnom, daar moet ik aan likken..)

happy acorn cowstudio francine schokker oorbellen

En toen was het tijd voor het mooie doosje. Oei oei oei, ik was nog lang niet uitgestuiterd. Kijk nou wat een beauty’s! :)

happy acorn cowstudio francine schokker oorbellen

En heus, het zijn niet alleen geverfde houten driehoekjes, er zitten ook megamooie niet-kapotte niet-verbogen superstevige sterke achterkantjes aan!

happy acorn cowstudio francine schokker oorbellen

Dat moest natuurlijk getest worden. Ik had speciaal om een gele en een zeegroene gevraagd, zodat de gele bij mijn sjaal past en de groene bij mijn nieuwe legging.

happy acorn cowstudio francine schokker oorbellen

O, en voor de duidelijkheid: Ik heb maar in één oor gaatjes, in het andere oor heb ik lekker niks. Dat was ooit een beetje een opstandige puberactie (“ik doe het lekker anders dan de rest!”), maar ik heb er nooit spijt van gehad. (Het was overigens ook zo’n beetje mijn enige puberale actie, want een echte rebel ben ik volgens mij nooit geweest.)

happy acorn cowstudio francine schokker oorbellen

En kijk nou hoe blij ik was met mijn nieuwe oorbellen! Toink toink toink. Mijn zondag was al fijn, maar met zulke vrolijke cadeautjes werd ‘ie extra fijn!

* Kennen jullie Francine nog? Zij is ook degene die in juni een Etsy-feestje organiseerde in Assen, en degene bij wie ik een ontzettend leuke zeefdrukworkshop volgde. Ze is miljoen creatief en verkoopt haar maaksels dus onder andere in haar Etsy-winkeltje :) (Ja, ga daar maar even gluren!) O, en mocht je ook verliefd zijn geworden op de oorbellen: je kunt dus zelf de kleur kiezen! Als je haar via haar shopje een persoonlijk berichtje stuurt, komt dat vast helemaal goed.

22 reacties

  1. Wat leuk! Het staat je ook heel erg leuk. Vrolijk door de kleurtjes en het hout maakt het ook heel mooi, maar alsnog is het ook lekker eenvoudig :)
    Goeie puber-rebelse-actie trouwens, haha. Weer eens wat anders! Ik had toen ik 16 was (nu 22) gaatjes – nooit gehad maar een vriendin vond dat het wel leuk was dus kreeg ik het cadeau en nou ja toen moest het maar en was het eerst best leuk – maar die gingen steeds ontsteken dus nu heb ik lekker niets meer :)

  2. Wowsaaa die zijn leuk Nina! Ik vind ze ook echt bij jou passen door de kleur en vorm. Op de een of andere manier echte Nina oorbellen. En zo leuk dat Frits nu altijd bij je kan zijn, nu maar hopen dat de ‘echte ‘ Frits niet jaloers wordt ;)

  3. Oeh dat zijn echt leuke oorbellen! Ik wil nog twee gaatjes laten prikken in mijn rechteroor (nu heb ik daar één gaatje) en ik denk dat drie driehoekjes naast elkaar ook heel erg leuk staat. Bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »