Eerlijk duurt het langst (ook als het om shoppen gaat).

Soms ben ik best een beetje hebberig. Er is zo veel moois te koop! Stiekem vind ik het heerlijk om honderdmiljoen webshops af te speuren naar leuke spulletjes. Al moet ik zeggen dat ik sinds die februari-challenge wel iets bewuster bezig ben met wat ik wel en niet koop. Als het om kleding gaat, kijk ik hoofdzakelijk nog bij winkels die duurzame/groene/fair trade kleding verkopen. Maar oh oh oh, ook daar is een heleboel moois te vinden, reken maar. Misschien is het maar goed dat die eerlijke kleding niet spotgoedkoop is, met het oog op kledingkastoverstromingen. Dus in plaats van alles in m’n virtuele winkelwagen te leggen, deel ik het gewoon even hier. Ik vind het stiekem ook heel leuk om op de herenafdeling te gluren (handig zo’n vriendje), dus dan weet je dat alvast. Laat je inspireren :)

happy acorn fair trade fashion

T-shirt: Scarlett Melone, ARMEDANGELS € 49,90. Broek: Patty, ARMEDANGELS € 89,90. Tas: Birds, Maartje van den Noort € 15,95. Schoenen: Jonathan Adler Classics, TOMS € 54,95. Trui: Peacoat, Wunderwerk € 79,95.

Ik vind die tas van Maartje van den Noort zo leuk. Niet alleen omdat er vogels op staan, maar ook omdat ik haar vorig jaar mocht interviewen voor m’n stage. Haar tekeningen/schilderijen/producten zijn zo mooi! (:

fairtradekleding3

Schoenen: Highlands Botas, TOMS € 99,95. T-shirt: James Spikes, ARMEDANGELS € 29,95. Trui: Pete, ARMEDANGELS € 79,90. Broek: Clark, ARMEDANGELS € 99,90.

Misschien vind je de menerenkleren een beetje saai. Stiekem mag het van mij wel een beetje uitbundig(er), maar omdat ik bij het uitzoeken dacht aan de meneer die floris heet, heb ik me een beetje ingehouden. Misschien vindt hij dit al wel iets te gek ;-)

happy acorn fair trade

Jurk: Valetta, ARMEDANGELS € 79,90. Ketting: Shaped Horn Neon Orange, Studio JUX € 22,46. Tas: Flamingo, Becksöndergaard € 49,95. Sandalen: Playa Sandals, TOMS € 49,95.

Oh, een flamingotas, joepie! En ik houd van dat koraalrozerode kleurtje. Nu heb ik zin in zomervakantie.

fairtradekleding4

iPhonehoesje: AA, ARMEDANGELS € 79,90. Broek: Clark, ARMEDANGELS € 99,90. Blouse: Liam Dots, ARMEDANGELS € 89,90. Schoenen: Brogues, TOMS € 84,95. Sokken: Bicycle, Brain Tree ca. € 5,85 (£ 4.90).

Misschien een beetje een overdosis van het merk ARMEDANGELS. Maar die hebben gewoon écht toffe kleren, en ook voor mannen. Want dat valt me wel op: bij veel groene webshops is (bijna) alleen dameskleding te koop. Sufheid. Maar hier dus niet. Oh en trouwens, voor vrolijke sokken moet je echt bij Brain Tree zijn, zo leuk! (En voor leggings ook, maar voor andere dingen niet, tenzij je een überhippie bent.)

Zo, dat was het wel weer. Wil je meer vrolijke en fijne en mooie en eerlijke kleding zien? Kijk dan even op m’n pinterestboard. Het was echt reuzemoeilijk om een goede selectie te maken, dus alles wat net niet in deze post is gekomen vind je daar. Verder zag ik dat Zalando ook wat eerlijke kleding verkoopt, onder andere van de merken People Tree, Monkee Genes, Kuyichi en Becksöndergaard. Oh en nu ik het er toch over heb. Ik heb nog drie kortingsbonnen van Zalando. Als je minstens € 50 euro besteedt, krijg je € 10 korting, geldig t/m 31 maart. Belangstelling? Mail even naar nina@happyacorn.nl en ik stuur je de kortingscode, als je tenminste bij de eerste drie zit. :)

7 reacties

  1. Wat een ontzettend leuke merken en kleding! En wat fijn dat je hebt geresearchd, lijkt me te gek om alleen maar eerlijke kleding in de kast te hebben hangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »