Eerlijk is eerlijk (en shoppen is leuk).

Jaaa, ik ging weer eerlijke kleding shoppen! Of nou ja, eigenlijk ging ik gewoon alle webshops bij langs om te kijken wat voor leuke nieuwe dingen ze hadden. En óf ze leuke dingen hadden! Ik werd er helemaal vrolijk van. Helaaspeanutbutter shopte ik ze niet echt (sorry, anticlimax), want zóveel nieuwe dingen heb ik nou ook weer niet nodig. En bovendien ben ik soms een beetje een zuinigie en probeer ik zo weinig mogelijk dingen te kopen die ik niet nodig heb. Maar… ik photoshopte ze wel :) Want een plaatje van een kledingstuk is leuk, maar een plaatje met heel veel kledingstukken is natuurlijk nog leuker! Ik (photo)shopte ook wat fijne dingen om de mannelijke helft van onze kledingkast te vullen.

happy acorn

Schoenen: Chambray Trim Tribal Boots, TOMS € 84,95. Shirt: Red Striped Sausage Dog Tee, People Tree £ 32. Hemdje: Julie, Miss Green € 24,95. Rokje: Wissal, Ekyog € 49,95. Tas: Little Women Tote, TOMS $ 18.

O, ik vind dat shirt zo leuk! Niet dat ik van honden houd hoor, helemaal niet. Maar wel van grappige plaatjes van dieren, hihi. En dat een teckel een sausage dog genoemd wordt, is ook gewoon grappig. En met deze bijpassende sausage dog-sjaal is je outfit natuurlijk helemaal compleet, haha.

happy acorn fair groen

Broek: Clark, ARMEDANGELS € 99,90. Vest: Xander, ARMEDANGELS € 89,90. T-shirt: Johnny Bars, ARMEDANGELS € 34,90. Schoenen: ECI Stripe Men’s Desert Botas, TOMS € 99,95. Zonnebril: Marco, TOMS € 94,95.

Pfu, zo jammer dat floris de schoenen niet leuk vindt. Anders had ik hem misschien nog kunnen overtuigen met heel veel gezeur enzo. Nou ja, dan maar niet. Ik dacht trouwens dat TOMS alleen schoenen verkocht, maar ze hebben nu echt steeds meer andere superhippe dingen. Ik bedoel, die zonnebril! En oh, kijk deze awesome tas dan eens, die mag echt wel bovenaan mijn verlanglijstje. Ik kan er wel een uur naar kijken, zo mooi. Oké, genoeg gezwijmeld. O, zal ik anders afsluiten met iets wat ik tegenkwam tijdens mijn zoektocht en wat ik een beetje eng vond? Dit. Ook omdat het zo subtiel, maar toch zichtbaar is. Haha.

Oké, bedjestijd voor mij. Welterusten!

PS Voor al m’n vondsten moet je op m’n pinterestboard ‘fair and green fashion’ zijn.

6 reacties

  1. Waaaa wat een supertoffe sets. Die hondentrui ga ik sjoppen. En vanavond als mijn lief thuis komt, hem die idd fantastische schoenen maar eens aanpraten.

    Ik zie alweer uit naar een volgende Eerlijk is eerlijk :-)

    • haha, nicenice. ik zat trouwens even op jouw blog te kijken en die is superleuk! i like hoe je schrijft en dat kabouterhuisideaal is herkenbaar ;-) maar het lukte me niet om een reactie te plaatsen, mieuw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »