Fair Wear Friday #3

fair wear friday happy acorn fashion

Hoera, het is weer Fair Wear Friday*! Ehh, of eigenlijk Fair Wear Sunday, want time management blijkt nog steeds niet mijn sterkste kant te zijn. Maar ach, zo gaat het leven soms. Voor deze blogpost gebruikte ik een foto van van vorig weekend, toen we zomaar wat tijd over hadden en floris precies gezellig een foto van mijn outfit kon maken (#instagramhusband). Eenmaal thuis tekende ik er weer een beetje op los. Kijk maar mee naar het resultaat. :-)

fair wear friday happy acorn fashion

Een tijdje terug had ik zoveel geluk bij de kringloop! Ik kwam in één keer twee vogelbloesjes tegen :) Een lichtblauwe en een donkerblauwe. Die lichte heb ik per ongeluk nog niet zoveel gedragen, maar deze wel, want ik houd van donkerblauw. Officieel is het bloesje van C&A, maar omdat ik ‘m tweedehands kocht is hij wat mij betreft hartstikke fair. Welk bloesje wil nu geen tweede leven?

fair wear friday happy acorn fashion

Toen ik een paar maanden terug K3 zoekt K3 keek (ja heus, oeps), droeg een van de deelnemers een vlinderstrikje. Ik vond dat zó leuk! Die hele week dacht ik: ik wil ook een strikje! En dat was eigenlijk heel makkelijk, want ik had er nog eentje voor in mijn haar. Met zo’n clipje. Dus die draag ik nu lekker vaak op m’n bloesjes, want ik word er blij van. Hij is helaas niet per se heel verantwoord of duurzaam, ik kocht ‘m in een setje van twee bij de H&M.

Ook de schoenen zijn niet zo heel fair, tenminste dat denk ik niet. Ik weet eigenlijk niet eens welk merk het is. Het zijn een soort neppe Clarks, en ik kocht ze bij een lokaal kledingzaakje. Die winkel zit tegenover de supermarkt, dus elke keer als ik boodschappen deed stonden die schoenen me aan te staren. Op een gegeven moment was het sale, en tja. Zo gaan die dingen soms.

fair wear friday happy acorn fashion

O, en het donkerrode vest is een favorietje. Ik vind die kleur gewoon heel mooi. Raar maar waar, ik kocht dit vestje via Instagram. Kijk maar eens op het account @coconutsshop, of anders op de facebookpagina. Coconuts verkoopt tweedehands kledingsetjes via social media. Een keer in de zoveel dagen plaatsen ze een outfitfoto, en als je wilt kun je de hele outfit kopen, of anders alleen een los item. Een paar weken terug kwam het rode vest voorbij, en twee dagen daarna vond ik het in mijn brievenbus :-) Ook lief: er zat zelfs een paar oorbellen bij, gewoon als cadeautje. In ieder geval is het dus tweedehands, dus fair!

fair wear friday happy acorn fashion

We blijven in de tweedehandssferen, want de broek komt ook van de kringloop. Daar schreef ik ook al over in het vorige FWF-verhaaltje, want ik heb nu eenmaal niet zoveel broeken. Het is gewoon een fijne donkerblauwe broek en hij is oorspronkelijk van LIV.

Zo, dat was het wel weer voor vandaag. Zonder de accessoires is het best een heel fair setje toch? :-)

O, en mag ik ook nog iets anders leuks vertellen? Mijn ninamaakt-webshop was de afgelopen twee weken dicht voor onderhoud, maar sinds vrijdag is ‘ie weer open! En om dat te vieren, geef ik dit weekend 15% korting op alle kaarten. Ik hoop dat je het al op facebook of instagram had gelezen, en anders moet je gewoon snel zijn, want het weekend is alweer bijna om. Gebruik bij het afrekenen de code ‘JOEPIE’, dan gaat de korting er vanzelf af.

Geniet van je laatste stukje weekend!

fair wear friday happy acorn fashion

* Fair Wear Friday is een initiatief van KellyLeen en Lies. Lees er hier meer over.

3 reacties

  1. Ahhh, zo leuk!
    Ik bedenk altijd hele verhalen bij mijn tweedehands kleding.
    En wat ik merk, vaak is de kwaliteit ook veel beter. Vroeger wouden ze
    gewoon goede kleding denk ik haha

    Nu heb ik ook zin om te tekenen!

  2. Ah ik vind je tekeningetjes erbij zo leuk! Motiveert mij om ook wat meer aan de slag te gaan. En wat een gaaf Instagram account zeg.. Mooie en goedkope kledingstukken. Bedankt voor die tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »