Over feestjes en kaarten en vijfentwintig en wat je moet doen als je iets leuks in je brievenbus wilt.

happy acorn jarig

Vijfentwintig. Zo oud ben ik vandaag geworden. Vanmorgen om vijf voor negen, om precies te zijn :-) En laat ik nu net heel erg van feestjes houden.

Of nou ja, niet per se van feestjes met heel veel mensen en muziek die zo hard is dat je elkaar niet meer kunt horen. Die zijn iets minder mijn kopje thee. Welke feestjes dan wel? Nou, van die feestjes met je lievelingsmeneer en een wijntje op de bank, en dat je dan af en toe even een dansje door de versierde woonkamer doet omdat er een leuk liedje aan staat. Of feestjes met één of twee vriendinnen in een koffietentje en een heleboel geklets. En o ja, feestjes in je brievenbus! Daar houd ik ook van.

happy acorn post brievenbus feest

Dat je zomaar ineens hele lieve post op je deurmat vindt. Dat had ik vorige week trouwens nog, precies toen ik ziek was kwam er een vet lief kaartje van Relinde door de bus, met daarbij een doosje paperclips in de vorm van strikjes. Ik bedoel, ik ken Relinde niet eens in het echt, alleen via instagram, en nu stuurde ze me zomaar een cadeautje omdat ze vond dat het bij me paste. Zó lief! Echt, als je erbij was geweest had je een heel blij meisje in haar pyjama ‘ohhh’ en ‘ahhhh’ zien zeggen.

happy acorn frits

Goed, ik ben even niet zo goed in bruggetjes verzinnen, en ik word ook een beetje afgeleid door de foto hierboven waarop Frits zijn hok speciaal voor vandaag aan het versieren is. Maar wat ik eigenlijk wilde zeggen:

het lijkt me leuk om ook wat meer feestjes in brievenbussen te verzorgen! Want ik verstuur heel veel kaartjes voor mijn webshop, maar bijna nooit spontaan gewoon omdat het kan. En nu ben ik jarig, en in plaats van heel veel post te krijgen, vind ik dat ik op mijn verjaardag ook best wat post mag versturen.

Dus mocht je wel een vrolijk kaartje willen ontvangen, laat dan hieronder even je adres achter. Ik beloof hierbij plechtig dat ik je gegevens nergens anders voor zal gebruiken :-)

happy acorn post brievenbus feest

*** Hier stond het prachtige invulformuliertje, maar ik denk dat ik met 25 aanmeldingen de komende tijd wel even genoeg kaartjes te versturen heb. Dankjulliewel voor je enthousiasme, heel leuk! ***

PS. En weet je wat ook nog? Als je deze week iets in mijn webshop bestelt, krijg je er óók een extra kaartje bij. Maar daar schrijf ik dan lekker niks op, zodat je er zelf iemand blij mee kunt maken :-)

PPS. Sorry voor mijn superonsamenhangende verhaal. Maar als je jarig bent, mag dat, toch? Alles mag als je jarig bent.

party turtle happy acorn ninamaakt

33 reacties

 1. Gefeliciteerd! Ik hoop dat je vandaag een fijne dag hebt! Ik in ieder geval wel, ik ga naar mijn oma en ontmoet vandaag één van mijn helden! <3
  En wat ontzettend lief dat je post wilt gaan sturen ter ere van je eigen verjaardag! Ik hou enorm van post! Ik heb met een aantal meiden een facebookgroep en daarin doen we af en toe post rondes, zodat we elkaar allemaal leuke of lelijke kaartjes sturen, heerlijk! :)

 2. Hey, hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! Ik heb je blog pas kortgeleden ontdekt via Laura en vind wat je schrijft en tekent heel leuk en erg inspirerend! :)

 3. En nogmaals (ook op Instagram) gefeliciteerd! :)
  Ik werd helemaal blij van je artikel, en dat je zomaar mensen kaartjes gaat sturen. Te lief! <3 Ik kijk er naar uit, hij is vast net zo mooi als de prachtige poster die aan mijn muur hangt.

 4. Gefeliciteerd Nina! Leuke verjaardagsactie. Ik heb me gelijk opgegeven, want post is altijd leuk en naast al mijn huwelijksfelicitaties van vorige week, past er vast nog een kaartje bij.

 5. Gelukkige verjaardag Nina!
  Supertof idee! Wat leuk om je verjaardag zo te vieren.
  Ik weet niet of ik mag mee doen want ik ben wel van België :), maar als je je adres erbij opzet dan stuur ik je alvast ook een kaartje! Niets is idd leuker dan een verrassingskaartje!
  Nog goed vieren vandaag!!

 6. Hiep hiep hoera! Zorg dat je vandaag genoeg taart, knuffels en ballonnen krijgt. Ik snap dat bijna-vreemden jou dingen gaan sturen, want door hoe jij schrijft, lijkt het net of je hier in de kamer op de bank zit. En wat een leuk idee, post is echt een feestje in een envelop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »