Fijne dingen in een fijn weekend

happy acorn


Het is per ongeluk alweer woensdag, maar ik wilde eigenlijk nog wat schrijven over het weekend. Want ik had een heel fijn weekend. Dat heb ik wel vaker (niet altijd), maar nu was het wel een speciaal fijn weekend. Ik ging namelijk naar Deutschland, voor een minivakantietje met twee vriendinnen. En omdat ik niet zo erg van reisverslagen houd, maar wel van fijne dingen, heb ik maar gewoon een lijstje gemaakt van alle fijne dingen die dit weekend op mijn pad kwamen. Als je op de plaatjes hieronder klikt, kun je erover lezen (:

PS Als je eerst op de eerste klikt, kun je daarna makkelijk doorklikken naar de volgende..
PSPS Als je hieronder geen plaatjes ziet, druk dan even op F5.

 

 

PSPSPS Oh, maar eigenlijk waren al deze dingen niet het fijnst. Het fijnst waren die twee vrolijke meisjes die mee waren. Waarmee ik heel veel kletste en praatte en eerlijke vragen stelde en beantwoordde en muziekjes maakte en wandelde en film keek en heel veel paaseitjes at en pizza maakte en bovenaan een roltrap wachtte en schoenen pastte en Duits praatte als er niemand bij was en lachte. 

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »