Frits en ik kozen een winnaar.

Ik dacht, als ik dan toch maar één keer per jaar een winactie doe, dan moet ik het ook meteen goed doen. Dus niet zo’n suf apparaatje waar jullie je gegevens invoeren en dat dan automatisch een winnaar kiest. Dus ik maakte kaartjes. Kijk, zo.

happy acorn winactie

Zie je je naam ertussen? Goed zo, dat betekent dat je mee hebt gedaan. En dat vind ik heel leuk! (Vraag maar aan floris hoe blij ik was toen al die lievelingskleuren mijn mailbox binnenstroomden.) Voor de gezelligheid tekende ik er bij iedereen een plaatje bij, zie het maar als troostprijs voor iedereen die niet gewonnen heeft :)

happy acorn winactie

Vervolgens stopte ik alle kaartjes in mijn hoed. Je moet toch iets hebben om het in te husselen. Ik husselde heel lang en heel goed, zodat iedereen een eerlijk plekje kreeg.

happy acorn winactie

Toen kwam Frits kijken. Hij snapte het niet: een zwarte hoed waar briefjes in zitten? Uit zo’n hoed hoor je een wit konijn te toveren, joh! Hij deed het wel even voor.

happy acorn winactiehappy acorn winactie

Frits toverde zichzelf uit de hoed en liet mij toen een kaartje trekken.

happy acorn winactie

Spanneeeeeeeeeeend! En de winnaar is…

happy acorn winactie

Babette! Frits verstond me de eerste keer niet, dus ik las het hem nog een keer voor.

happy acorn winactie

O, Babette, zei hij. Ik dacht al dat zij het zou worden. Ik mag haar wel.

happy acorn winactie

En vanaf dat moment liep hij met haar weg. Eind goed, al goed.

happy acorn

Babette, gefeliciteerd! Ik ga je straks een mailtje sturen en als je me dan je adres mailt, komt de tas naar je toe :)

happy acorn jarig

28 reacties

  1. Ahhhh veel te leuk gedaan! Ik vind konijnen niet zo bijzonder, maar de jouwe is wel echt leuk haha. Mijn kat komt ook altijd kijken als ik producten op de grond heb liggen om te fotograferen :P

  2. Hahahahaha echt echt heel erg leuk! En ik hoop dat Babette heel blij is met haar tas, maar dat weet ik bijna zeker eigenlijk (: Echt een heel leuk idee dit, en een hele leuke manier en gewoon allemaal leuk leuk leuk! Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »