Gastblog: Frits’ photo diary

happy acorn frits konijn

Een photo diary op mijn blog, dat had je niet verwacht zeker? Ik ook niet. Maar Frits wilde het zo graag, dat ik hem toch maar toestemming heb gegeven. Voor wie even vergeten wie Frits is: Frits is mijn konijn, en hij houdt van bloggen. Lees maar mee.

Pfoe. Die nina zegt wel dat ze een blogger is, maar ze heeft in heel 2015 nog maar twee blogjes getypt! Wat een pannenkoek. Ik zei al dat ze echt even wat harder haar best moet doen, maar ze mompelde iets over geen inspiratie enzo. Nou ja, dan zit er niks anders op dan dat ik weer een blogpost schrijf. Ik heb namelijk wél inspiratie! Ik wil al heel lang een keer een photo diary maken. Want dat doen alle bloggers toch? Ik vind dat een blogkonijn dat dan ook best mag. Mijn leven is niet zo spectaculair dat ik van elke dag een foto heb, dus ik heb gewoon wat gezellige foto’s van de afgelopen maand in mijn fotodagboekje gezet. Ik hoop dat jullie dat niet erg vinden. Klik gewoon op de eerste, dan zie je ‘m wat groter en lees je mijn verhaaltje erbij. En vanaf daar kun je makkelijk doorklikken naar de volgende. Eén, twee, drie, daar gaan we!

Zo, dat waren best veel foto’s hè! Misschien geven ze nina ook weer inspiratie, dan gaat ze vast snel weer vrolijke blogjes voor jullie schrijven. En anders spreek ik jullie snel weer! Laat trouwens gerust een reactie achter, ik lees ze allemaal! Het was me een eer om dit fotodagboek te maken, maar ik heb er wel honger van gekregen. Hooi!

Lieve groetsels,

Fritsie

16 reacties

  1. Lieve Frits, wat heb jij toch een heerlijk relaxt bestaan. Knuffeltje bij het slapengaan, water uit een koffiekopje, home-alone mag je ook gewoon in een konijnenspeeltuin op t laminaat, niet-home-alone mag je door de hele kamer, schijnt er een zonnetje lig je lekker in de ministraaltjes te chillen, beetje hier kijken beetje daar snuffelen…. Maar Fritsje, tijd voor actie, kijk je medenijnen hier eens gaan: http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/konijnen-springen-over-hindernissen-op-noordshow-bunnyhop you go frits!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »