het ontbrekende element in mijn ontbijt

Als ik ’s ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe een kommetje warme melk met muesli/cruesli/crunchy spul opslurpen. Geen koffie, geen healthy sapje, ook geen thee, gewoon dat. (En ja, ik weet dat sommige mensen dat vies vinden omdat het dan een beetje zacht wordt enzo, maar ik vind dat niet.) Okee, tot zover mijn oh-zo-bijzondere eetgewoontes.

Want waar ik eigenlijk naar toe wil, is dit:

arbour harbour bowl

Ik kwam dit plaatje ongeveer een jaar geleden tegen en ik werd een beetje verliefd op het schaaltje. Cutiepetootieness, mooiheid én vrolijkheid alom! Dus ik dacht oooh ik wil die! Maar ik dacht ook, ja pfu, ik weet natuurlijk niet waar die vandaan komt, of ie nog te koop is, welk merk het is, et cetera. Floris zei nog, dan maak je ‘m toch zelf! Had gekund, maar dat kwam er natuurlijk niet van. Bovendien was deze gewoon perfect en zou mijn namaakprobeersel dan maar een honderdst zo schattige en leuk en mooi worden. Stom.

Totdat.. ik twee maanden terug in de Sissy-Boy in Rotterdam was. Ik stuiterde een beetje rond tussen al die mooie dingen (oh oh oh ik wou dat ik in de Sissy-Boy kon wonen, zo mooi is alles) en ineens stond ik oog in oog met dat kommetje!

arbour harbour

Aah.. kopen!

Totdat ik de prijs zag.

€17,95. Oef. Voor één kommetje.

En nu twijfel ik. Elke dag. (Bij wijze van spreken.) Ik vroeg ‘m voor sinterklaas en voor kerst (ookal vieren we dat niet met cadeautjes, het viel te proberen..), maar kreeg ‘m niet. Ik ben in de tussentijd twee keer in de Sissy-Boy in Groningen geweest en gisteren was ik in Utrecht. Steeds pak ik ‘m op, bekijk ik ‘m even goed, loop ik er een rondje mee en zet ik ‘m weer terug.

schaaltje

Ik vind achttien euro te veel. Maar als ik ga wachten tot ze er een kortingssticker op plakken kom ik daar natuurlijk te laat achter en heb ik nog niks. Of ik zeur gewoon.

Okee, misschien ga ik morgen weer een keertje naar de Sissy-Boy?

ps. rijke, vriendelijke en/of gulle mensen mogen ‘m hier bestellen en afleveren in assen.

bron bovenste plaatje, bron onderste plaatje.

update: check deze tv commercial dan, daar drinken ze thee uit het hele servies ervan!

3 reacties

  1. Nu wil ik m ook! Wat een geweldig ontwerpje! En als je m al zo lang mooi vindt en je hem elke dag gaat gebruiken is €18 een small price to pay toch? Als ik een leuk truitje in de uitverkoop zie van dezelfde prijs dan koop ik het al vrij snel, en dat heb ik niet eens elke dag aan. Dat zijn al mijn mooie-dingen-koop-excuses, misschien heb je er wat aan ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »