Het roze hotel

Heb je wel eens een roze hotel gezien? Bijvoorbeeld zoiets als deze?

happy acorn the grand budapest hotel

Nou ik dus niet, tenminste niet in het echt. Maar wel in het nep: kijk maar eens naar de trailer van The Grand Budapest Hotel. Steeds als ik weer iets over die film hoor, zie of lees, denk ik: whaa, dat roze hotel! I like it so much :)

Dus toen ik de trailer voor het eerst zag, in november, had ik alvast bedacht dat ik naar die film wilde. Helaas kwamen eerst nog Frozen, Catching Fire, The Hobbit en nog een miljoen andere films. En elke keer dacht ik, maar wanneer komt nou het roze hotel? Nou, inmiddels weet ik het: morgen! En oe la la, bij de hippe bioscoop in Groningen (denk ik, ik ben er nog nooit geweest) hebben ze premièrekorting en kan je ‘m dan voor €4,50 zien. Dus ik heb maar vast een kaartje gereserveerd. Woei ik heb er zo’n zin in!

Ik ga in m’n eentje, want floris moet gewoon werken. Tenzij jij ook in het noorden woont en morgenmiddag naar een hele vrolijke grappige film wilt en met me mee wilt. Dan wil ik ook wel met jou (behalve als je een heel eng persoon bent en me wilt ontvoeren).

Oké, genoeg gekletst. Kijk die trailer maar eventjes, lees alvast waar de film over gaat en verheug je op dat mooie roze hotel :)


Ps. Ik las in
deze vrolijke blogpost over de film dat het hotel geïnspireerd is op een hotel in Tsjechië. Wel een beetje jammerdebammer dat die niet roze is, maar toch grappig.

11 reacties

  1. Je tekening is echt super leuk! Heb jij eerst met fine-liner en dan met waterverf? (het is waterverf toch?) of andersom? Of heb jij van die vet fancy watervaste fineliners? :)

  2. Pingback: The Grand Budapest Hotel – inkt, waterverf, papier – maart 2014 | ninamaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »