Hiephoi een cadeautje voor jou!

ninamaakt kaarten kaart postcard etsy winactie waterverf inkt

Hieperdepiephoera, er is niemand jarig (of nou ja, vast wel iemand), maar ik heb lekker toch zin om cadeautjes weg te geven. Een paar maanden terug gaf ik ook al iets weg, namelijk een superfancy totebag. Dat was allemaal geheel belangeloos en uit pure vriendelijkheid. Dit keer is het voor negentig procent ook belangeloos en pure vriendelijkheid, maar eerlijk is eerlijk: er komt ook een pietsiebeetje eigenbelang bij kijken. Want hé, nu heb ik een eigen bedrijfje en ik heb al duizendmiljoen kaarten verkocht, maar ondanks dat kan ik best nog wat extra naamsbekendheid gebruiken.*

Wat gaan we doen?

Wel, ik ga twee pakketjes met kaarten weggeven. In elk setje vind je vijf verschillende ninamaakt-kaarten, handgemaakt en wel. Vijf kaarten met een mooie, wijze of gezellige quote en ook nog eens een heleboel liefde. Kijk, deze vijf heb ik voor jullie geselecteerd:

ninamaakt kaarten kaart postcard etsy winactie waterverf inkt

1. There are always flowers, for those who want to see them: Henri Matisse schijnt dit ooit eens gezegd te hebben, en ik vind het zo’n mooi citaat!
2. Always wear your invisible crown:  Soms ben ik per ongeluk een beetje onzeker, maar dan denk ik even hieraan, en dan ben ik weer gewoon mezelf :)
3. Jij bent leuk!: Ha, stiekem hou ik gewoon van plantjes tekenen.
4. Time to shine: Mmm, ik vind de zon zoiets bijzonders. Hij straalt niet alleen zelf licht en warmte uit, maar hij zorgt er daarmee ook voor dat mensen kunnen stralen, want iedereen wordt altijd blij van de zon. (Als ik dan denk aan wat de zon allemaal doet, dan weet ik meteen weer zeker dat God er is en voor mij zorgt, want met God is het een beetje hetzelfde :)) 
5. Big things often have small beginnings: Dit is geloof ik een soort lijfspreuk geworden. Heel lang geleden schreef ik er al eens een blogje over.

Maar…

Nou, die vijf kun je dus winnen. Maar, voordat je deze vijf kaartjes in gedachten al boven je bed hebt gefantaseerd: er is één voorwaarde. Mocht jij een van de gelukkig winnaars zijn, dan vraag ik het volgende van je: hou de kaartjes niet allemaal zelf, maar geef er in ieder geval drie van de vijf weg. Verstuur er eentje naar je zieke oma, stop er eentje in de Instaswap, hang er stiekem eentje in de kamer van je vriendin als je bij haar op de thee bent, dat soort dingen.

Nu kan ik natuurlijk niet zo goed checken of je dat ook echt gaat doen. Gelukkig heb ik daar iets op verzonnen. Denk alvast eens na over wie je wilt verrassen met die drie kaartjes. Welke drie mensen in je omgeving verdienen echt een opbeurend, handgetekend kaartje? Zodra je daarover uitgedacht bent, laat je me dat hieronder weten in een reactie. Als je dat uiterlijk aanstaande woensdag doet, dan maak je automatisch kans. Zorg wel even dat je een geldig mailadres invult, anders kom ik er natuurlijk nooit achter naar welk adres ik ze moet sturen. Deal?

Dus wat ga je nu doen?

happy acorn Je laat in een reactie weten welke drie mensen jij zou willen verrassen met een kaartje van ninamaakt. Dat doe je uiterlijk woensdag 14 april.
happy acorn Hoera, je maakt automatisch kans op zo’n setje met vijf kaarten!
happy acorn En blijk jij straks een van de twee gelukkige winnaars te zijn? Stuur de kaarten dan ook daadwerkelijk naar die mensen! En geniet ook van de twee kaartjes voor jezelf :)

En dan… zijn er in één keer heel veel mensen blij! Namelijk de twee winnaars, de zes mensen die een kaartje krijgen, en ik stiekem ook! En stel nou dat je niet wint, maar dat je zo lang hebt nagedacht over die drie mensen dat je ze toch nog een kaartje wilt sturen, dan zijn er nóg meer mensen vrolijk gemaakt. Ik zie je reactie graag tegemoet!

ninamaakt kaarten kaart postcard etsy winactie waterverf inkt

* Oké, dat van die duizendmiljoen was een grapje, maar al wel meer dan dertig, dus je hoort me niet klagen. :)
PS Meer lezen over mijn kaartenbedrijfje en het hoe en wat en waarom enzo? Kijk maar hier.

22 reacties

 1. Heel erg leuk! Ik zou er één aan mijn zus geven die net een zoontje heeft gekregen, eentje aan een hele creatieve vriendin van me en eentje aan een vriendin die overweegt om te gaan bloggen en daarom wel een steuntje in de rug verdiend! :)

 2. Aah wat leuk! Ik doe heel graag mee!
  En de kaartjes? die gaan, heel saai, gewoon naar mijn moeder, mijn vader en mijn zusje. Omdat die een berichtje vanuit hier altijd wel kunnen waarderen ;)

 3. Wat zijn ze leuk! Ik zou graag een kaartje willen geven aan een vriendin die zwanger is, mijn bestie die me laatste tijd veel geholpen heeft en met de leuke jongen waar ik al een tijdje mee date :)

 4. Ze zijn écht heel erg tof! Ik zou er één sturen naar mijn beste vriendin, die gaat over drie weken trouwen, eentje naar een andere vriendin die nét een huis heeft gekocht (serieus, merk je in welke levensfase ik zit :’)) en eentje naar mijn moeder omdat ze me zóveel geholpen heeft toen ik ziek was. Dus dat! :)

 5. Ooooh wat een leuke winactie, ik hoop dat mensen in het buiteland ook mogen meedoen (en anders wil ik de verzendkosten zelf wel betalen)

  De eerste zou gaan naar een vriendin hier die me al heel veel geholpen heeft en er altijd is voor me, we kennen mekaar nog maar een paar maand, maar het voelt alsof we al jaren vriendinnen zijn.

  De tweede zou gaan naar mijn collega die al zoveel lieve, mooie kaartjes stuurt. En hier vind ik weinig mooie kaartjes.

  De derde zou ik geven aan mijn metekind, omdat hij zeer onzeker en gevoelig is en die kaartjes geven een positieve boodschap mee.

 6. Ah wat leuk Nina! Even denken, ik zou eigenlijk jou een kaartje willen sturen, maar nou ja, niet je eigen kaartje natuurlijk. Dus dan worden het denk ik Stella (ja jij Stel), mijn Noorse lerares die in Oslo woont en mijn tante. Gewoon omdat ze een lieve tante is :) X

 7. Ze zijn zo leuk! Iedereen wil wel zo’n kaartje ontvangen denk ik :D
  Ik zou er eentje naar een vriendin van mij sturen; ik zie haar niet zo vaak (maar als we elkaar wel zien is het altijd supergezellig) dus ze verdient wel een kaartje van mij; eentje naar mijn moeder – want zij is de liefste moeder van de wereld – en eentje naar mijn beste vriend, gewoon omdat hij mijn beste vriend is :)

 8. Wat een leuke actie! En wat een toffe kaarten! :)
  Ik zou alle drie de kaartjes sturen naar drie vriendinnen die me de afgelopen tijd hebben laten zien hoe bijzonder waardevol vriendschap kan zijn! En stiekem zou ik een vierde sturen naar een vriendin die wel een steuntje in de rug kan gebruiken! :)

 9. wat een leuke actie!

  ik zou graag willen winnen omdat ik een kaartje wil sturen naar:

  1. mijn vriendin die onverwacht 3 buikoperaties heeft gehad.
  Dat wordt de kaart met de bloemetjes. Ze zag het even allemaal niet meer zitten en zo’n lief en positief kaartje maakt haar vast weer wat vrolijker.
  2. Mijn lieve nichtje van 8 die ik helaas veel te weinig zie.
  Zij krijgt het kaartje met de plantjes en de tekst: jij bent leuk. Omdat ze gewoon heel lief en leuk is en toevallig ook dol op plantjes. Zo heeft ze een paar kleintje plantjes op haar slaapkamer staan die ze van mij gekregen heeft en waar ze goed voor probeert te zorgen.
  3. Is voor de vriendin die voor zichzelf begonnen is met haar eigen bedrijfje. Big things often have small beginnings. Omdat het haar zo gegund is en ze keihard werkt om van haar cateringbedrijfje een succes te maken.
  Hoop dat je het goede redenen vind om mijn kaartjes aan te versturen.
  De zon en het kaartje van the invisible crown komen dan boven mijn passpiegel te hangen. Kan blijf ik mezelf ook motiveren met een beetje vrolijkheid en positiviteit van Nina!

 10. Hoi! Ik vind jouw kaartjes super, dus ik waag ook n gokje! Ik zou er eentje naar mijn allerliefste vriendinnetje Aafke sturen, die van : jij bent leuk! Eentje naar een postcrosser (ken je t? Suuuperleuk om te doen! http://www.postcrossing.com) En eentje stuur ik naar mn moeder. En die andere twee, die lijst ik lekker in, ha! Liefs Sanne

 11. Ik zou er niet drie, maar ik zou ze alle vijf versturen. Ik heb dit besloten dat ik dit jaar vaker een kaartje wil versturen. Voor een verjaardag, bij ziekte of geboorte, gewoon zomaar, via postcrossing of wat dan ook.
  Ik denk dat ik er één stiekem in het kastje van één van mijn collega’s zal schuiven. Ze heeft pas een miskraam gehad, rommelt enorm met haar gezondheid op het moment en heeft het mentaal soms ook erg zwaar. Ze verdient wel een kaartje wat haar hopelijk een beetje opvrolijkt.
  Kaartje nummer twee: ik heb een leuk, klein groepje meiden om me heen en niet zo lang heb ik er één daarvan verrast met een kaartje. Tijd voor nummer twee. Gewoon omdat het, ondanks dat we elkaar soms langere tijd niet zien, het toch altijd weer vanouds gezellig is.
  En de derde zal ik dan denk ik aan mijn oma geven. Die is niet zo lang geleden 80 jaar geworden en ze wilde graag met de familie uit eten. Helaas ging dat voor haar financieel niet lukken en dus nemen mijn zusje en ik haar mee uit eten. En een leuk kaartje er bij is dan voor haar een leuk aandenken.

 12. Woehoei! Leuk, laat ik nou super veel van kaartjes houden!
  Oke komtie:
  1. Naar mn zus en zwager, die me super helpen!
  2. Naar Marjolein omdat ze best wel een trots op zichzelf mag zijn. (Rijmt!)
  3. Naar Caffe Pranzo, want caffe pranzo is leuk en fijn (rijmt ook, ha!)
  4. Naar Maaike. Omdat het kan.
  5. Naar mn vriend omdat hij altijd lacht als ik bloemen pluk.

 13. Wat een ontzettende leuke winactie en ik doe heel graag mee. Ik weet zelfs als drie mensen aan wie ik een kaart zou sturen of geven en welke kaart ik dan zou geven;

  >> aan een vriendin van me (net bekend gemaakt dat ze zwanger is): Big things often have small beginnings
  >> aan M. (hij is leuk en hij houdt ook van plantjes, het liefst cactusjes): Jij bent leuk!
  >> aan mijn zieke nichtje: There are always flowers, for those who want to see them

  Veel succes iedereen!

 14. Lieve Nina,
  Wat leuk! Oké, dit komt als geroepen. Als eerste omdat ik gek ben op je kaartjes en als tweede omdat ik héél graag mensen blij maak. Waaronder Shelby, die verdient wel weer een keer een kaartje vanuit het mooie landje waarin wij wonen. En hoe leuk is het dan, dat het een kaartje is van jou en een beetje van mij?! Daarnaast zal ik de kaartjes echt de hele wereld over gaan sturen. Want nog een ex-tourlid van The Conti’s in California wil ik ook graag weer eens een kaartje sturen. :) Ook heb ik nog een vriendin in Zuid Afrika die er wel één verdient. En laten we dan nog eens gek doen, een vierde gaat naar nog een meisje in Canada! :) Ik ben echt HOTEL-DE-BOTEL verliefd op je kaartjes! Blijf lekker zo doorgaan, je hebt een hoop talent!
  Liefs x Fay

 15. Súper leuk! Ik zou graag een kaartje sturen naar een goede vriendin van me die me het gevoel geeft er altijd voor me te zijn en aan me blijft denken nu ik ik zelf wat minder actief ben in vriendschappen door mijn gezondheid. Dan eentje aan mijn ouders en zusje, om ze te bedanken voor hun steun en omdat ik me zo schuldig voel tegenover hen. Tot slot gaat er één kaartje naar mijn InstaSwap, altijd leuk :-).

 16. Aah! Wat tof! Ik zou een kaartje gebruiken bij mijn instaswap! Ik zou een cadeautje inpakken met bruin Kraft papier en dan boven op een kaartje en dan met touw erover heen! De jij bent lief kaartje zou ik aan mijn vriend geven! (In mei zijn wij 5,5 jaar samen) En een kaart zou ik op de bus doen voor een goede vriend die nu depressief is en ver van mij vandaan woont!

  Ik vind je kaartjes echt super tof! :)

 17. Ik zou heel graag kans willen maken op de kaarten!
  Ze zijn echt ontzettend mooi :)
  Ik zou er een naar mijn opa+oma, andere oma en m’n ouders willen sturen!

 18. Aaah superleuk Nina! Hartverwarmend ook, kaartjes sturen om mensen blij te maken is altijd fijn :-) En daar zijn kaartjes ook voor vind ik.
  Ik zou in ieder geval drie van jouw toffe kaartjes sturen naar:
  1 een vriendin die op dit moment wat ‘relatie troubles’ heeft
  2 mijn beide opa’s en oma’s omdat ze gewoon de allerliefste en tofste opa’s en oma’s zijn en ze vinden kaartjes krijgen zoooo leuk (zoveel leuker ook dan mailtjes of een sms waar ze toch niet zoveel van snappen)
  3 naar een collega omdat ze de beste collega is die je maar kan wensen
  En dat stiekem een kaartje ergens ophangen vind ik ook een hele leuke!
  OH en ik hoop dat ik dan ook nog een kaartje over hou voor de Instaswap!

 19. Jaah! Wat een superleuke actie en wat een superleuke kaartjes. Ik zou ze eigenlijk allemaal versturen.. omdat ik er dan dubbel zo veel plezier van heb. :-) Ik aan versturen en de “voorpret” en zij bij ontvangst.

  1. Ik zou het bloemen kaartje naar een heel lief vriendinnetje sturen die -in tegenstelling tot mij- wel van bloemen houdt en weet hoe je ze moet verzorgen.. & die altijd het mooiste en beste in mensen ziet.

  2. Deze zou ik sturen naar een super leuke meid die super trots op zichzelf mag zijn.

  3. Het “jij bent leuk” kaartje zou ik doordeweeks sturen naar mijn allerliefste man die ik alleen in de weekenden zie. Maar die ook doordeweeks mag weten dat hij de beste en de leukste is.

  4. Het zonnige zonnetjes kaarten zou ik naar een lief vriendinnetje sturen die wel wat positieve energie kan gebruiken.

  5. Big things always have small beginnings.. naar een heel lief en leuk stel die twee kindjes gaan krijgen. & wel een leuk kaartje verdienen en kunnen gebruiken.

 20. Pingback: Monday Madness 046 - EvainBerlin.com

 21. Oeh leuk! Ik zou alle kaartjes versturen :D

  “Time to shine” zou gaan naar een vriendinnetje die van de zomer gaat trouwen, “Always wear your invisible crown” naar een vriendinnetje die al een tijdje geen werk heeft en daar niet zo blij mee is, “Jij bent leuk” zou ik sturen naar Meneer Vriendje <3 en de overige twee zou ik versturen via Postcrossing!

  Nu duimen :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »