Hoe je een ninamaakt-poster kunt winnen :-)

that sunday feeling ninamaakt poster

Vandaag geen lang verhaal, maar wel even een vrolijke mededeling tussendoor: De blog That Sunday Feeling geeft een one of a kind ninamaakt-poster weg! Iedereen kan volgens mij wel wat extra weekendvibes gebruiken, dus ik zette de poster vol fijne tips voor het ultieme zondaggevoel.

Een kansje wagen is niet moeilijk: klik door naar de facebookpagina van That Sunday Feeling en volg de instructies. Met een beetje geluk heb jij dan straks die handgemaakte poster aan je muur hangen :-)

that sunday feeling ninamaakt poster that sunday feeling ninamaakt poster

Foto’s: That Sunday Feeling

5 reacties

  1. Heel leuk interview! Ik had al een tijdje niet op je webshop gekeken maar je hebt ook echt mooie dingen gemaakt, super knap. Door je verwijzing moest ik ook opeens weer aan Room Eleven denken en op Spotify kwam ik tegen dat ze 25 november in Tivoli en daarna in Paard van Troje staan. Echt, hoe dan? Ze zijn toch allang gestopt? Wel heel leuk in elk geval haha.

    • Ahh dankjewel Hester! Haha, lief. En jaaa Room Eleven is weer (eventjes) terug van weggeweest! Ik ga er 21 november in Groningen heen, zo leuk. Volgens mij hebben ze verder niet echt een plan, en spelen ze weer af en toe samen zo lang ze er blij er worden :-)

      • Ah, vind het zo leuk als bands dat doen juist als ze gestopt zijn! Ik hoop stiekem dat Krezip ook nog een keer zoiets bedenkt, haha. Of dat ze gewoon een festival organiseren met allemaal herenigde bands voor één dag :-) Veel plezier alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »