Hoera, het (is al lang) lentelijstje!

happy acorn lentelijstje

Ik weet het, ik weet het, het is al heel erg lente. Ik bedoel, een maand geleden renden er al babygeitjes en lammetjes voor ons huis (heus, we wonen tegenover een kinderboerderij! :-)) en de boom in onze tuin laat zijn mooie bloesempjes alweer vallen. Maar ach, omdat het gisteren nog sneeuwde, vind ik dat ik ook nog best met een lentelijstje aan mag komen.

Voor wie het even gemist heeft: op mijn seizoenslijstjes maak ik voor elk nieuw seizoen een rijtje met leuke plannetjes, zodat ik zeker weet dat er niet ineens blaadjes van de bomen gaan vallen, terwijl ik nog vol opwinding was over het feit dat ik zonder jas naar buiten kon. Ofzo, ik zeg ook maar wat. Hoe dan ook, dit zijn mijn plannetjes voor de lente:

happy acorn lentelijstje

Omdat ik niet meer de hele lente de tijd heb om alles uit te voeren, heb ik iets minder puntjes opgeschreven dan op mijn vorige lijstjes. Sommige dingen kan ik zomaar heel snel en spontaan uitvoeren – een rondje fietsen als de zon schijnt -, andere kosten iets meer tijd en voorbereiding, zoals een nieuw kaartje/poster ontwerpen.

happy acorn lentelijstje

Het puntje ‘zelf chips maken’ is misschien niet per se iets voor de lente, maar het lijkt me gewoon leuk om dat weer eens te doen. En met zo’n lijstje heb ik toch een heel klein beetje een stok achter de deur :-)

happy acorn lentelijstje

Waar ik me het meest op verheug? Ik denk op het picknicken met floris. Ik vind picknicken zoiets leuks! Ik hoop maar dat de temperaturen iets picknickvriendelijker worden, want met dit weer ga ik liever binnen op een kleedje zitten. Ach, dat lijkt me eigenlijk ook best gezellig.

happy acorn lentelijstje

O, en één puntje heb ik trouwens al uitgevoerd! De lente-instaswap. Kijk maar hier, dan zie je dat ik dit hokje vol overtuiging mag inkleuren :-)

happy acorn lentelijstje

Zo, laat de zon dan nu maar weer tevoorschijn komen!

11 reacties

  1. Wat een super mooi lijstje heb je gemaakt. Alleen al die vormgeving… heel gaaf! Maak jij ook logo’s? Ik zoek nog iemand die mij wilt helpen. Heb alleen geen budget haha.

  2. Die temperaturen zijn inderdaad niet erg picknickvriendelijk de laatste dagen he? Het schijnt vanaf zondag heel lekker weer te worden, dus wie weet volgend weekend? Zelf chips maken lijkt me best nog een hele uitdaging. Ben heel benieuwd of het wat gaat worden – vast wel! Veel liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »