Ik maakte een herfstlijstje

happy acorn herfstlijstje

Vandaag was het weer zover: mijn herfstdip kwam hoi zeggen. Ik was de laatste weken sowieso al een beetje een piekeraar, maar ik had elke keer goede smoesjes om de sombere buien te verklaren (moe, druk, stressjes, ziek, et cetera). Maar vandaag was ik ineens helemaal een verdrietje, terwijl ik er echt geen reden voor had. Mijn hele hoofd vulde zich met donkere regenwolken. Stom!

Gelukkig weet ik dat ik niet de enige ben, en daarom vroeg ik op instagram of iemand nog goede tips had. Want heus, elke tip was welkom op dat moment. En wauwie, ze kwamen! In bosjes vrolijkheid legden de lieve wijze woorden zich voor mijn voeten neer. Mijn regenwolken konden zoveel liefde niet verdragen en ik voelde me direct een beetje beter. 

Om mijn bah-de-herfst-is-stom-gedachten uit mijn hoofd te bannen, besloot ik een lijstje te maken. Een lijstje met doe-dingen om mijn herfst gewoon heel erg awesome te gaan maken. Net als het zomerlijstje wat ik een poosje geleden al maakte, maar dan voor de herfst. Ik wilde ‘m eigenlijk De Grote Anti-Herfstdiplijst noemen, maar dan zou ik elke keer als ik wat van het lijstje ging doen, confronteerd worden met die herfstdip. En dat is ‘ie nou ook weer niet waard, leek me. Dus het werd De hoera-het-is-herfstlijst.

happy acorn herfstlijstje

Wat betreft de youtube-yoga: ik weet eigenlijk niet of ik wat met yoga heb, maar ik hoor er zoveel enthousiaste verhalen over, dat ik toch eens een poging wil wagen. Bovendien gaven wel twee lieve instagrammers dat als tip, dus nu kan ik er denk ik niet meer onderuit. Verder toverde ik meteen maar wat confetti’s op mijn nagels, zodat ik al een puntje af kon strepen. En om een goed begin te maken met het eerste punt, bakte ik een cake met frambozen en blauwe bessen.

Mocht je nog meer anti-herfstdip-tips hebben, laat ze me dan weten! Het lijstje mag best nog een beetje langer worden :-)

Ik ben benieuwd, hopelijk wordt deze herfst nu net zo fijn als de zomer!

12 reacties

  1. Oeee, dat boekje heb ik ook. Hihi. Maar helaas staan er bij mij niet van die leuke lijstjes in. Nog, want dit vind ik altijd zo’n leuk idee. En wat heb je er fijne dingen op staan! Ik ga denk ik ook maar ens YouTube-yoga proberen. Who knows? Misschien is het voor ons ook wel net zo fijn als voor zovelen. Hihi. Verder heb ik vandaag ook wat tips op mijn blogje om een drukke bluh-dag te overleven, dus misschien heb je daar ook wat aan nog? Liefs, Stella.

    • Haha, zo’n lijstje is niet moeilijk te fabriceren, dus wat let je? :-) Jaa en ik heb gisteren dus voor het eerste YouTube-yoga geprobeerd, en het was best wel fijn. Behalve dan dat mijn spieren nog niet echt (lees: echt niet) soepel zijn. Maar wie weet, ik ga vandaag dag twee van de dertigdagenserie doen, dus over een poosje ben ik vast mega flexibel ;-) En ja, ik las je blogje! Best heel fijne tips, vooral die van je bed meenemen (: Hopelijk heb jij vandaag geen bluh-dag, liefs!

  2. Leuk lijstje! Dat wat ik doe, kun je beter niet toepassen. Nou ja, het eerste deel dan. Naar de winkel gaan en de lekkerste chocola en koekjes halen die ik kan vinden en die lekker allemaal opeten onder het genot van een leuke tv-serie, fijne film of interessant tijdschrift :)

    • Ja, dat kan ik eigenlijk al! Dat heb ik vorige herfst geleerd :-) Ik ben nu nog op zoek naar super bulky mega dikke lichtroze wol, zodat ik een megasjaal kan haken :). (Vorig jaar maakte ik die in het geel, dus ik weet gelukkig al hoe het moet..)

  3. Herkenbaar! Ik ben ook zo gevoelig voor seizoensverandering maar nu de zon op de herfst schijnt is het eigenlijk het fijnste seizoen. Jezelf weer lekker bedekken in vesten en sjaals, veel thee drinken en eerder installeren op de bank omdat het vroeger donker is :) en vergeet de avondkaarsjes niet en het idee dat de feestdagen er langzaamaan ook aankomen! Joepieeee! Weg dip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »