Ik ontdekte iets leuks

happy acorn kringloop

Gisteren was ik een dagje in Groningen, gewoon een dagje op het kantoor van mijn vriendje meneer. Om mijn office day een beetje op te vrolijken wilde ik even naar buiten. Laura had me die ochtend (jee, koffiedate!) gewezen op Mamamini, dat dat zo’n leuke kringloopwinkel was. Dus ik dacht, hoppa, dat wordt mijn doel. Gelukkig waren de regen en het onweer net gestopt, dus na vijf minuten lopen kwam ik droog in de winkel aan. En nu mijn ontdekking:

Wat een leuke winkel is dat! Ik ga ook wel eens naar de kringloop in Assen, maar ik moet bekennen dat ik daar niet zo heel vaak iets koop. Soms een boek, één keer een grote reiskoffer voor mijn Scandinavië-avontuur, maar daar blijft het dan ook wel bij. Maar heus, bij Mamamini zag ik zoveel leuks! Gezellige kastjes, een heule oude toffe typemachine, en lekker veel kleine prulletjes. En de sfeer was ook gewoon chill ofzo. En ik kocht zelfs ook nog wat dingen. Kijk.

happy acorn kringloop

Allereerst een klein potje. Ik ben al een poosje op zoek naar vrolijke potjes of kopjes om mijn minicactusjes in te planten, maar nergens zag ik iets leuks. En nu heb ik er eentje gevonden. Jee :) Kostte een euro, dus ik vond dat het mocht. En ik kocht ook een houten waxinelichtdingie. Want ik dacht, dan geef ik de onderste helft een vrolijk kleurtje! (Dip dye, je weet wel.) Dat leek me nou zo leuk. En voor tien cent kon ik hem toch ook niet laten liggen? En tot slot nog een kapstokhaakje. Met een strikje. Omdat ik strikjes gewoon vrolijk vind, en mint is een fijne kleur. Misschien voor in de wc ofzo, dat hangt de handdoek er wat gezelliger bij. Ik had eigenlijk niet zo goed naar het prijsje gekeken, maar toen de kassamevrouw een beetje moeilijk keek bij het afrekenen, snapte ik het ineens. Want wat staat er? Uiteindelijk sloeg ze twintig cent aan op de kassa. Ik weet niet of dat er stond, maar ik vond het prima.

happy acorn kringloop

O en op de terugweg vond ik nog een heel lief blaadje. Ik hou van herfstblaadjes! Dus die mocht ook wel bij mijn vondsten op de foto :)

PS En terwijl ik dit typ zie ik vanuit mijn ooghoek de hele tijd ons nieuwe konijntje in z’n hok spelen en de boel een beetje verkennen. Met een beetje geluk komt er vandaag nog een voorstelpost op de blog :) Hier is alvast een foto :)

7 reacties

  1. De kringloopwinkels in het noorden van het land hebben volgens mij zoveel meer leukere spulletjes dan bij de kringloop in Rotterdam Centrum :( Hier is het ook zo mega duur gelijk.. Soms zou ik best even een maandje in het noorden willen wonen haha. & Je bunny is lieeef! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »