joehoe, hoe heet jij?

Hoi! Ik ben een beetje in een kletsbui. En dat is niet zo handig, want ik ben alleen thuis, de hele dag (nou ja, tot kwart over zes). En door dat facebookloze gedoe kan ik veel minder makkelijk met vriendinnetje mayke of floris-op-z’n-werk kletsen. En ik heb geen whatsapp enzo, dus dat kan ook niet. Gelukkig heeft gmail ook een chatfunctie, dus terwijl ik dit typ ben ik wel een heel klein beetje een kletsie. Maar eigenlijk heb ik zin om nog meer te kletsen. Bijvoorbeeld met jou, beste bloglezerrr. Want ik typ hier wel altijd hele verhalen en allerlei foto’s en plaatjes en dingen, maar dat is wel een beetje eenzijdig. Hoewel jullie soms reageren, gelukkig, want dat vind ik heeeul leuk. Maar niet altijd (wat logisch is, want ik reageer ook niet bij iedereen op alles maar toch). En wat ook nog zo is: de meesten van jullie ken ik helemaal niet, terwijl ik eigenlijk superdupernieuwsgierig ben welke gek mijn blog leest. Dus ik heb een plannetje.

happy acorn

Als je dit nou leest, misschien wil je dan wel voor één keertje hieronder reageren? En nu denk je, ja, maar wat moet ik dan zeggen? Nou, daar heb ik ook wat op bedacht. Je kunt namelijk gewoon antwoord geven op de volgende vragen:

happy acorn  Hoe heet je en hoe oud ben je en waar woon je?

happy acorn  Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?

happy acorn  Wat doe je het aller-, aller-, allerliefst?

happy acorn  Wat doe je in het dagelijks leven (behalve blogs lezen)?

happy acorn  Hoe zou deze blog nóg leuker kunnen worden (of minder stom, als je ‘m niet leuk vindt)?

Kijk, vijf vragen maar, eitje! Of zoals floris zegt: koekje! Komt u maarrrrr.

 

19 reacties

 1. Ik laat al wel eens een reactie achter, maar ik ga toch even reageren! :) Leuk!

  Hoe heet je en hoe oud ben je en waar woon je?
  Ik heet Linda, ik ben 21 jaar (bijna 22!) en ik woon in Mijnsheerenland, een klein dorpje in Zuid-Holland (op de Hoeksche Waard, het bovenste Zuid-Hollandse eiland, onder Rotterdam).

  Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?
  Ehm… Ik weet het niet precies, haha! In ieder geval via een andere blog, maar ik weet niet meer welke :’)

  Wat doe je het aller-, aller-, allerliefst?
  Knuffelen met mijn vriendje! (ja, klef)

  Wat doe je in het dagelijks leven (behalve blogs lezen)?
  Ik doe een master Middeleeuwen en Renaissance Studies aan de Universiteit Utrecht (ik heb afgelopen zomer mijn bachelor geschiedenis afgerond), deze hoop ik deze zomer af te ronden en dan wil ik graag een baan zoeken. Momenteel werk ik mee aan een onderwijsproject en dus loop ik één dag in de week stage op een middelbare school in Amersfoort (3 vwo, hoogbegaafde leerlingen). Verder zoek ik allerlei dingetjes uit voor een dagboek uit de 18e eeuw. Naast mijn studie werk ik als postbezorger voor Sandd.

  Hoe zou deze blog nóg leuker kunnen worden (of minder stom, als je ‘m niet leuk vindt)?
  Ik vind je al hartstikke leuk! :D

 2. Hoi ik ben Floris, en ik ben je vriendje/man. Ben alweer 27 jaar (en dat wist je best want je hebt me 2 weken geleden nog een cadeautje gegeven), en wij wonen in hetzelfde huis.

  Aangezien ik je geholpen heb met het opstarten van deze blog ben ik een bezoeker van het eerste uur :)

  Wat doe ik et allerliefst… films kijken! Maar ja daar hou jij niet zo van. Behalve midsomer murders kijken (maar das een serie).

  Ik werk bij een communicatiebureau, en daar maak ik films. Maar daar weet je ook alles van aangezien je minimaal 1x in de week met me mee naar Groningen gaat, om voor jezelf begus te zijn achter een bureau op een heuse werkplek (en om de stad in te gaan ;))

  Nou volgens mij is je blog al heel leuk hoor. Dus ga zo door. Ok ik moet weer verder werken, dus tot vanavond :)

  • Zo lief!

   Ik ben Olga, 27 jaar en je kent me al, want we hebben al eens een koffiedate gehad en dat was heel gezellig.

   Ik denk dat ik op je blog ben gekomen omdat je bij onze blog een berichtje achter had gelaten (kan dat kloppen?) en ik op je naam heb geklikt. Misschien was het ook bij iemand anders…

   Volgens mij doe ik dit het aller aller liefst: samen met een leuk vriendje of vriendinnetje ergens wat eten of wat drinken. Het liefst op een plekje dat ik nog niet ken en liefde op het eerste gezicht blijkt te zijn. En daarnaast blog ik heel erg graag, daarom doe ik het ook zo veel :)

   Ik vind je blog leuk omdat je over kleine dingen schrijft die je leuk vindt, zoals hertjes of kommetjes met gezichtjes. Dat vind ik de leukste artikelen :)

   In het dagelijks leven ben ik blogger en grafisch ontwerper, maar dat wist je natuurlijk al ;)

   Genoeg geklets?

   • ah, eten en drinken op leuke plekjes met leuke mensen is fijn! dat staat denk ik ook op mijn aller-, aller-, allerleukste dingen lijstje. dankjewel voor je geklets, gezellig!

 3. Haha wat een leuk idee! Hoewel je thuis nu wel iemand hebt om tegen aan te kletsen reageer ik toch nog even :)

  Ik ben Lauriëtte, 22 jaar (bijna 23!) en ik woon in Rotterdam. Ik weet eigenlijk niet meer zo goed hoe ik op je blog terect ben gekomen. Via een andere blog denk ik! Het allerliefst slaap ik lekker lang uit en ga ik heel erg vaak op vakantie, maar dat laatste kan helaas niet altijd want dat kost centjes. In het dagelijks leven lees ik blogs (;)), blog ik en werk ik full-time. Je blog is al zo leuk, dat het gewoon niet nog leuker kan! ;) Fijne avond!

 4. – Hoe heet je en hoe oud ben je en waar woon je?
  Hoi ik heet Laura :) Ik studeer en woon in de mooiste stad van Nederland: Groningen!

  – Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?
  Volgens mij heb ik op je blog terecht gekomen via een andere blog. Paperboats, kan dat? Ik ben er blij om, want je blog is erg leuk!

  – Wat doe je het aller-, aller-, allerliefst?
  Oh jeetje. Ik denk toch iets op mezelf, ik ben niet zo’n mensenpersoon. Bloggen? Ik speel ook heel graag piano. En ik hou van dagdromen.

  – Wat doe je in het dagelijks leven (behalve blogs lezen)?
  Ik studeer psychologie, dus daar ben ik mee bezig. Ik ben vrijwilliger bij een dierenasiel en geef bijles aan middelbare scholieren. Ik blog heel graag, en ik lees veel. Verder schrijf ik nog voor het faculteitsblad en speel ik keyboard en gitaar.

  – Hoe zou deze blog nóg leuker kunnen worden (of minder stom, als je ‘m niet leuk vindt)
  Oh jeetje, moeilijke vraag! Ik vind je blog eigenlijk al echt heel leuk zo. Sorry.

  • Woei, nog zo’n leuke kletsreactie :) Ik weet niet zeker of ik Groningen de allerleukste mooiste stad van Nederland vind, maar hij staat zeker in de top 5. Sinds ik in het hoge noorden woon kom ik er regelmatig (zoals nu), en dat bevalt goed :) en dankjewel!

 5. Hoe heet je en hoe oud ben je en waar woon je?
  Ik heet Mayke en ik ben 21 jaartjes (bijna 22! – tenminste, een soort van bijna, maar iedereen zegt dat hier) jong en ik woon in Utrecht

  Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?
  tja. je bent nu eenmaal mijn vriendinnetje dus jij ging eerst heul hard twijfelen of je dit moest doen en dat ging je tegen mij vertellen en ik ging luisteren en toen ging jij besluiten dat je het ging doen, en toen moest ik het natuurlijk wel lezen :) En nu ben ik natuurlijk je grootste fan (:

  Wat doe je het aller-, aller-, allerliefst?
  kletsen met leuke mensen :) oh. of muziek maken met leuke mensen :) ik kan niet kiezen, is dat erg? (a)

  Wat doe je in het dagelijks leven (behalve blogs lezen)?
  stagestagekerkstagestagestagescriptiemuziekjechillenstagestagestagemuziekjechillenkerkstagestagemuziekjechillenmetjoustagestagetegenjouaankletsenstagestagemuziekje (zoiets)

  Hoe zou deze blog nóg leuker kunnen worden (of minder stom, als je ‘m niet leuk vindt)?
  eeeeeeh. hij is al zo leuk (: maar ik heb wel weer eens zin in een knutseldingie. oh. en ik ben ook fan van je ‘waar ik blij van word’ rubriek :)

  toedeloei!

 6. Mijn naam is Karlijn en ik ben 22 jaar. Ik woon nu bijna twee jaar in Amsterdam en kom uit een klein plaatsje in het oosten. Waar ik op dit moment ook ben omdat ik gisteren mijn bovenste twee verstandskiezen heb laten trekken bij de tandarts in mijn oude dorp. Ik zit trouwens heerlijk in de zon nu :)
  Ehm, volgens mij ben ik op jou blog gekomen door een reactie die je achter liet op mijn blog of op iemand anders zijn blog. Werkelijk geen idee meer :) Maar goed, ik studeer Cultureel Erfgoed in Amsterdam, zit in mijn tweede jaar en loop nu stage bij het Stadsarchief. Heel tof, ik help bij het ontwerpen van tentoonstellingen. Ik houd van lezen, diy projecten en bloggen. Ik lees veel Engelse boeken, en kan me daar helemaal in verliezen.
  Jouw blog vind ik heel leuk en ik zou eigenlijk niet goed weten wat beter zou kunnen, gewoon zo doorgaan!

  • oh wat tof dat je helpt bij het ontwerpen van tentoonstellingen! Is jouw studie dan aan de Reinwardt Academie? (Mijn schoonzusje deed dat volgens mij ook (maar toen heette het museologie).) maar oeeh bluh, je verstandskiezen. Sterkte daarmee! En dankjewel voor je gezellige kletsjes :)

 7. Hoe heet je en hoe oud ben je en waar woon je?
  Hoiii ik heet Aline maar dat wist je vast al, ik ben 22 jaar en ik woon in Utrecht. Ik woon daar pas sinds augustus, daarvoor woonde ik mijn hele leven in Leeuwarden.

  Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?
  Ik ben een obsessief statistiekenchecker (soms hoor, niet altijd, heb soms van die buien), en check dan vooral waar al mijn blogbezoek vandaan komt. Ik kreeg een paar kliks via jouw blogje omdat je mij ergens noemde en zodoende kwam ik hier. :)

  Wat doe je het aller-, aller-, allerliefst?
  Slapen, fotograferen, piano spelen, knuffelen met m’n vriendje, spelen met m’n poekies, eten, door Londen slenteren. Het liefst een combinatie van al deze dingen maar dat gaat vrij lastig.

  Wat doe je in het dagelijks leven (behalve blogs lezen)?
  Ik studeer fotografie en mijn studie neemt zo’n beetje mijn leven over dus verder doe ik niet bijster veel behalve bloggen en leuke dingen met vriendje / vriendinnen.

  Hoe zou deze blog nóg leuker kunnen worden (of minder stom, als je ‘m niet leuk vindt)?
  NAMEN MET HOOFDLETTER! ;) Maar misschien heb je wel een hele goede reden of is het een principekwestie waarom je namen met een kleine letter doet, dan heb je alle recht. Verder: je blog is cute en gezellig en schattig dus houden zo.

  • haha ja, van die Namen Met Hoofdletter, daar moet ik natuurlijk even op reageren. Het is niet een hele grote principekwestie (als in dat ik in sollicitatiebrieven keurig hoofdletters gebruik), maar op een of andere manier vind ik een naam meestal mooier als ie alleen kleine letters heeft. In ieder geval mijn eigen. En eigenlijk ook alle andere. En ik weet niet zo goed waarom. Maar ik kwam er laatst achter dat ik niet de enige ben, want dick bruna (of Dick Bruna) doet het ook niet (tenminste niet in de boeken van nijntje en in het dick bruna huis). Oké, ik vind het dus gewoon leuk/mooi/gezellig. Maar mocht ik je nog een keer noemen op m’n blog, dan zal ik een uitzondering maken en jouw naam met een hoofdletter schrijven. (:

 8. Nou, vooruit dan maar ;-)

  Hoe heet je en hoe oud ben je en waar woon je?
  Ik heet Jantine, ik ben 29 en ik woon bijna op het hoogste punt van Rhenen (mijn bovenburen wonen nog net iets hoger ;-) )

  Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?
  Dat was hooguit een half uur geleden, maar ik weet het niet zo goed … via een reactie bij iemand anders geloof ik

  Wat doe je het aller-, aller-, allerliefst?
  Lezen in de zon!

  Wat doe je in het dagelijks leven (behalve blogs lezen)?
  Boeken lezen, post bezorgen en bezig zijn met (dingen maken voor) mijn Etsy-winkel

  Hoe zou deze blog nóg leuker kunnen worden (of minder stom, als je ‘m niet leuk vindt)?
  Wat ik ervan gezien heb: houden zo, hij is hardstikke leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »