juli.

Dag juli. Het was een volle en vervullende maand. Een maand met veel treinreisjes om mensen en plekken te bezoeken. Elke week wel een keer, soms vaker.

Het was een maand vol voeding. Voedsel voor mijn ziel, avonturen voor mijn hart, ruimte voor mijn lijf. Alles deed mee. Zoals tijdens die coachingsessie, die geen vezel van mij onberoerd liet. En die ochtend waarin de stap buiten mijn comfortzone toch weer de moeite waard bleek. En dan ook nog een fijne ontmoeting, halverwege de maand. Ik gloeide er nog een poos van na. Ervaringen om te koesteren.

En er was werk. Veel werk. Nooit te veel, maar altijd genoeg. Ik mocht de muren van een therapiepraktijk in Groningen voorzien van mijn prints, hoe tof. :-) En er waren opdrachten, de ene na de andere, soms tegelijk. Het deed me goed. Het zette me tussen alle belevenissen door met twee voeten op de grond. Hup Nina, niet alleen maar zweven.

Het was een maand van vol en lang licht, de dagen hielden maar niet op. Ik vergat steeds op tijd naar bed te gaan, dus ik compenseerde het met af en toe een pyjamadag. Bewegen tussen uitersten is ook een soort balans, toch? Denk ik tenminste.

Ik deed elke dag een beetje social media voor een project (@harponderderiem) en had er plezier in. Vormgeving, zinnen brouwen, de juiste toon vinden. Nu zijn algoritme-strategieën en geklungel met video’s uploaden niet echt mijn ding, maar vorm geven, in de puurste en breedste zin van het woord, dat wel.

Ik las twee hele boeken in juli. Best een prestatie voor iemand die wel vaak in boeken begint, maar ze soms pas een (paar) jaar later uitleest. :-) Eentje over belichaamd leven en eentje over aanraking. Ik houd ervan hoe boeken soms precies de goede timing hebben, precies de woorden voor waar ik al wel glimpen en vermoedens van had, maar zelf nog niet bij kon. Alsof zo’n boek dan zegt: Hier. Bedoelde je dit? Ik schijn je even bij.

En nu is het augustus. Tijd om mijn werk neer te leggen en samen met Floris leuke dingen te gaan ondernemen. Dagen zonder klok, zonder plan. Ik heb er wel zin in. Ik wens je een mooie maand!

PS Op de valreep van juli ontdekte ik nog een paar fijne liedjes: deze (heel dansbaar) en deze (fijne tekst).

4 reacties

  1. Klinkt als een hele fijne maand. Wat tof dat je in die praktijk je prints mocht ophangen. Lijkt me heel tof om zo je eigen werk te zien hangen. En ik kreeg een dikke glimlach op mijn gezicht van die roze koek :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »