Juni was de maand van…

Hoi! Ik weet het, ik weet het, juni was niet de maand waarin ik het allermeest heb geblogd. Maar hopelijk kan ik het goed maken met een extra gezellige terugblik op de afgelopen weken :-) Juni was namelijk wel reuzeleuk! Lees maar mee, dan vertel ik je alles. (Oké, bijna alles.)

Juni was de maand van…

happy acorn juni

o Strandkleuren (+ roze :-))

Deze maand werkte ik aan een set van twee custom posters voor een heel leuk stel, dat me had gevraagd om het strand te tekenen! Het liefst een strand overdag en een strand bij nacht, om precies te zijn. Nu bestaat de basis van mijn illustraties meestal uit zwarte lijnen, dus yes, dat vond ik best een uitdaging. Maar wel een ontzettend leuke, want o, wat hou ik van het strand! Dus toen ik met strandkleuren en een vleugje goud ging experimenteren werd ik daar vooral heel vrolijk van.

En blijkbaar werd ik er nogal door beïnvloed, want ineens zat mijn instagramfeed vol blauw en geel en alles daar tussenin. En o ja, ook roze. Want roze is altijd goed. En die posters? Die zagen er uiteindelijk zo uit:

happy acorn beach posters custom ninamaakthappy acorn ninamaakt beach posters

Geel speelde trouwens sowieso de hoofdrol deze maand, want we hingen ook eindelijk onze nieuwe gele gordijnen op! Dus wat voor weer het ook is, in onze slaapkamer is het nu altijd zonnig :-)

happy acorn gordijnen

o Mijn lievelingsweer vieren

Ja, nu we het toch over het weer hebben: HET WAS ZULK MOOI WEER IN JUNI! (Oeps, caps lock houdt denk ik ook van mooi weer.) (En wat is ‘zulk’ eigenlijk een gek woord. Klinkt als Hulk.) Ik kon mijn geluk niet op met al die zonnestralen, dus ik bracht twee middagen en een doordeweekse avond door aan het water, met heel veel geklets en zelfs een beetje bier en watermeloen.

happy acorn ninamaakt

Ik slenterde ook nog door een dierentuin met panda’s en verder maakte ik heel veel wandelingen en salades. Hoera voor de zomer!

happy acorn dierentuin

o De Grote Feestkalender

Nog meer feestelijkheid, want afgelopen maand kwam eindelijk de langverwachte ninamaakt-verjaardagskalender in de webshop. De eerste kalenders hebben hun nieuwe eigenaren al gevonden, zo leuk!

happy acorn ninamaakt kalender

o Gloednieuwe sandalen

Twee jaar geleden kwam ik de Salt-Water Sandals voor het eerst tegen en werd ik al een klein beetje verliefd. Ik wachtte een paar maanden om te zien of de liefde bleef, en voor ik het wist was de zomer bijna voorbij en besloot ik dat ik beter tot de volgende zomer kon wachten. Die volgende zomer ging het ongeveer hetzelfde.

En toen werd het juni 2017 en dacht ik, het is nu of nooit. Bij wijze van spreken dan, want het model is al zeventig jaar op de markt, dus ik verwacht dat ze nog wel even blijven. Maar ik bestelde ze dus. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan, want kiezen tussen zoveel mooie kleuren en dan ook nog de goede maat, dat is nogal wat als je Nina heet. Gelukkig kwam het allemaal goed en loop ik nu te stralen op mijn shiny gele sandalen (en dat rijmt :-)).

En nee, ze heten niet voor niks Salt-Water Sandals: je kunt er mee in zee! Ik vind maar weinig dingen fijner dan met mijn blote voeten op het strand, maar hé, toch goed om te weten.

happy acorn saltwater sandals

o Het terugvinden van mijn hardloopritme

Yes, zo fijn! Ik zei in mijn vorige maandoverzichtje dat mijn hardloopmotivatie op vakantie was, maar deze maand kwam ‘ie gelukkig terug! Ik moest gewoon even een knopje omzetten en mijn eigen lat iets lager leggen. Ik bedacht me namelijk dat ik beter twee keer in de week met heel veel enthousiasme vier kilometer kan rennen, dan één keer met heel veel tegenzin zes en me dan schuldig voelen omdat ik dat twee keer had willen doen. Dus nu ga ik weer als een raketje :-)

Kortom: juni was een leuke maand! Altijd als het lente is denk ik dat dat mijn lievelingsseizoen is, maar wanneer de zomer dan aanbreekt besef ik me dat ik de zomer nóg fijner vind :-) Ik hoop dan ook dat juli ons een klein beetje gaat verwennen met meer van die heerlijk warme dagen. En dan het liefst inclusief de skills om die te combineren met hard werken, want wij gaan pas in augustus écht op vakantie.

happy acorn ninamaakt random things

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »