Juni.

Juni zit er alweer bijna op. Bij mij was het een lichte maand.

Een maand van rustig maar gestaag veel werk afleveren. Ik maakte heel veel ontwerpen in opdracht: vooral geboortekaarten, maar ook een paar posters en een verhuiskaart. En na zes jaar ninamaakt weet ik steeds beter hoe ik dat goed in kan plannen, wat wel en niet haalbaar is en hoe ik het fijn houd voor mezelf. In ieder geval lukte dat deze maand verrassend goed.

Het was ook een maand van warme en hete dagen, waar ik eigenlijk wel van houd. Heel veel dagen in korte broek, veel blijer kun je me niet maken.

En een maand vol fijne afspraken met fijne mensen op fijne plekken. Van die plekken waar de koffie gewoon naar je toe wordt gebracht, wat een luxe hè? Nu het weer kon genoot ik er extra van. Maar ook van de mensen dus. Mooie ontmoetingen. Met iemand die ik al wel vaak via instagram had gesproken, maar nog nooit in het echt. Met mijn coach, een voorlopig laatste sessie die weer heel goed was. Met een vriendin, waar ik zomaar twee keer logeerde. Met mijn ouders, die sinds kort iets verder weg wonen, maar in de buurt waren.

En het was een maand waarin ik mijn hoofdpijngrenzen weer wat beter leerde kennen, door er met enige regelmaat overheen te gaan. Ach, dat blijft een beetje zoeken. De ene periode is het wat meer, dan weer een poosje wat minder. Accepteren lukt inmiddels wel, maar oplossen.. dat is een ander verhaal. Wie weet komt dat nog :)

Dus dank je, juni, voor wat je meebracht: Zomerdagen, zacht vertrouwen en een lage lat. Wat mij betreft mag het wel even zo blijven. Morgen begint juli. Dan is het écht zomer, hè? Ik hoop nog een paar weken in de werkmodus te blijven, zodat we daarna met een gerust hart op vakantie kunnen. Even er tussenuit, ook fijn. En verder laat ik me verrassen door alles wat er komt. We zien het wel.

2 reacties

  1. Klinkt als een fijne maand, behalve de hoofdpijn. Wel heel herkenbaar, die hoofdpijnen, want hier hetzelfde. Nu is het inderdaad juli en echt zomer (eh… wanneer komt het lekkere weer weer terug? Haha), zo gek dat de tijd zo snel gaat! Hopelijk wordt juli ook een goede maand voor jou! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »