kerstvakantietips – proloog

wat zullen we doen?

In m’n vorige berichtje schreef ik al dat mijn afgelopen week best saai was. Dat had er onder andere mee te maken dat mijn anders zo overstromende rivier met inspiratie even leeg stond. Ik wist niet wat ik moest doen, waarover ik een blog zou schrijven, wat ik wilde knutselen, et cetera. Het enige wat ik wist was dat ik een blogpost met kerstvakantietips wilde maken. Maar ja, beetje lastig als je geen inspiratie hebt.. Zoals floris zei: ‘maar we weten niet eens wat we zelf gaan doen!’. Ja, dat dus.

Maar nu dacht ik, misschien hebben jullie wel leuke tips en gaan jullie duizend leuke dingen doen enzo. In dat geval zou ik het tof vinden als je je leuke ideeën hieronder deelt :) Maakt niet uit of het iets groots of iets kleins, iets langs of iets korts, iets duurs of iets goedkoops is. Dan hebben floris en ik ook meteen wat inspiratie om onze kerstvakantie te vullen en kan ik er morgen (of overmorgen, ik beloof niks meer..) een bloggie over schrijven :) Joehee, ik heb er nu al zin in!

Groetjes van floris die soep maakt, nina die inspiratieloos is en onze blije kerstboom die norrie heet.

Reacties

  1. Een leuk verhaal over Ichthus schrijven en naar de Redaccie sturen? :) Een superlekkere taart bakken waarvan je denkt dat ie echt nooit gaat lukken? Je huis winterproof maken voor de naderende sneeuw? O ik weet het ook niet… Ik ben gewoon bezig met Sinterklaas en Kerst tegelijk, dat is ook leuk :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »