Knutseltijd: een heel klein verfprojectje

Ik vertelde afgelopen woensdag al dat ik de kringloopwinkel had leeg gekocht en dat ik thuis kwam met een houten waxinelichtdingie. En dat ik die wilde verven misschien. Nou, dat deed ik dus. Een tutorial zal ik het niet noemen, want daar is dit projectje echt te simpel voor. Maar zal ik gewoon even wat foto’s laten zien? Dan heb ik ze in ieder geval niet voor niks gemaakt :) En mocht je dan ook eens zoiets willen doen, dan weet je dat het prima lukt als je het op deze manier doet.

happy acorn diy

dit komt wel van pas…

happy acorn diy

tapeje erom…

happy acorn diy

laagje erop…

happy acorn diy

drogen drogen drogen…

happy acorn diy

nog maar een laagje…

happy acorn diy

drogen drogen drogen…

happy acorn diy

waxinelichtje erin…

happy acorn diy

en klaar!

Fijn weekend allemaal!

15 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »