Zeven dansjes en een sprongetje

Hiephoi, vreugde alom, hang de vlag maar uit, doe zeven dansjes en tot slot een sprongetje, ons hele huis is versierd met slingers want…
floris was deze week jarig

Ik heb een Liebster Award gekregen!

Een wat?

Nou, een Liebster Award. Het liefst zou ik jullie nu een wikipediapagina voorschotelen en de hele historie van deze award uit de doeken doen, maar helaas is het wat dat betreft nogal een mysterieuze award. Wat ik er wel over weet te zeggen:
– Het is een virtuele award, die bloggers aan elkaar kunnen uitreiken, om een blog in het zonnetje te zetten.
– Alleen blogs met minder dan 200 volgers maken kans op een award (want grote bekende blogs staan al genoeg in het zonnetje).
– Als je een LA ontvangt, is het de bedoeling dat je ‘m doorgeeft aan elf andere bloggers.
– De awardontvanger mag niet alleen vreugdedansjes doen, maar wordt ook geacht elf vragen te beantwoorden (die de awardgever heeft bedacht). Zodat de lezers de persoon achter de blog nog wat beter leren kennen. Ofzo.
– Het bovenstaande plaatje heb ik hier vandaan. Ik vond ‘m zo lief (:

In dit geval ben ik dus de awardontvanger (woei!) en was Lisa van Elisabeths Musthaves de awardgever. Ik kende haar blog nog niet, maar ze reageerde vrijdag ineens dat ze me een LA cadeau wilde doen. Nou, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Ik vind het wel grappig dat Lisa’s blog een echte beauty- en fashionblog is en dat ik met m’n kneuterige knutselvrolijkedingenblog dan zomaar ook een award van haar krijg :) Dus dankjewel Lisa (:

Dus…

Maar goed, die vragen dus. Meestal ben ik niet zo kort van stof, dus om een groot scrollfestijn te voorkomen, heb ik de vragen en antwoorden in de foto’s hieronder verstopt. Klik op de eerste en dan snap je het vanzelf.

 

 

Zo, dat was dat. Wat betreft de vragen dan. Want nu moet ik dus ook nog elf andere blogs nomineren. Maarrr ik ben heel braaf maar ook soms een beetje rebels, want stiekem vind ik het veel leuker om drie awards uit te reiken dan elf. Want wees eens eerlijk, het is toch veel leuker om een van de drie winnaars te zijn dan een van de elf? Precies. En mocht je nog niet overtuigd zijn, ik kwam ook LiebsterAwardblogposts tegen waarin stond dat je maar drie tot vijf andere blogs hoeft te nomineren. Als je nu nog niet overtuigd bent, heb je pech. Ik houd het lekker bij drie :)

En dan kies ik…

Mariekjen: heeft 71 volgers en een hele mooie leuke blog! Ik houd van de strakke, maar vrolijke opmaak en van de prachtige foto’s. En stiekem ook van haar rode haar (:
Asjeblieft: Astrid heeft 14 volgers en ik vind haar blog gewoon heel schattig :) Het is (als je het mij vraagt) (nog) niet de meest professionele blog, maar wel heel vrolijk en spontaan en knus.
Mon débarras et moi: Stella heeft 87 volgers en schrijft superleuk :) En ik vind het leuk dat ze van zingen houdt, woei! Oh, ik zie wel dat ze al heel vaak is genomineerd, dus hopelijk is de lol er nog niet af ;-)

En dan vraag ik…

1. Als je een dier mocht zijn, welk dier zou je dan willen zijn?
2. Wat voor thee drink je het liefst?
3. Wat raakt jou?
4. Stippen of strepen?
5. Wat zou je heel graag willen kunnen?
6. Wat is het leukste/liefst/mooiste compliment dat je ooit kreeg?
7. Als je een dagje vrij hebt, ga je dan op avontuur of maak je het thuis lekker gezellig?
8. Waar ben je trots op?
9. Wat is je lievelingskleur?
10. Houd je van kunst?
11. Heb je een typmachine?

Zo

Nou, m’n dag is bijna om (ik zeg toch bijna). Klinkt wel makkelijk, zo’n virtuele award (want: je hoeft geen jurk uit te zoeken, je hoeft geen vervoer te regelen, je hoeft geen kleffe handjes te schudden, je hoeft geen speech voor te bereiden, je hoeft niet je huis op te ruimen om een ereplek te vinden voor de award, etc..), maar helemaal vanzelf gaat het nou ook weer niet. Ik was per ongeluk een beetje lang bezig. Nou ja, gelukkig houd ik van bloggen, oh yeah :)

20 reacties

  1. Ah, ik vind het echt heel erg leuk dat je me genomineerd hebt! En de lol is er zeker nog niet af, komt helemaal goed! Ik kende jouw blog nog niet en ik vind het onwijs leuk om er op zo’n manier op terecht te komen. Veel liefs, Stella.

  2. Wat heb je dit ontzettend leuk geschreven! Leuke manier ook van vragen beantwoorden :) Vooral je antwoord op de vraag wat je grootste wens is vind ik erg mooi! Gungor is trouwens echt een hele fijne band. Ik zag ze in 2010 live op Flevo Festival en dat was zó fijn <3

  3. Wow Nina! Wat heb je dit onwijs tof gedaan. Wat creatief en wow, echt heel leuk! Dat van die kaartjes is ontzettend lief! En die tosti! Die ziet er zo lekker uit, daar alleen om zou ik al naar Parijs gaan ;) En okee, je hoeft geen jurk aan te trekken, maar stiekem is het wel een goede reden voor een stukje taart toch?! :)

  4. Hij komt zondag online hoor! Ik heb de antwoorden gelijk al getypt toen je me nomineerde, maaaar natuurlijk heeft deze rommelkont eerst nog tienduizend andere dingen die nog online komen en bla die bla, maar hij komt er dus aan! Liefs, Stella.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »