Lijstje van (iets meer dan) vijf: blijdingen

Met een stressvol middagje en een heerlijk avondje in het verschiet, trakteer ik vandaag op een fotolijstje lijstje op een foto :) Eentje die al heel lang in mijn schetsboek rondslingert, en waar ik steeds blij van word als ik er naar kijk. Niet zo raar ook, want er staan dingen op die me blij maken. Wel iets meer dan vijf, maar van blijdingen heb je er nooit genoeg, toch?

Random dingen die me blij makenhappy acorn

happy acorn lijstje blij

16 reacties

  1. Wat een heerlijk lijstje <3
    Krijg nu ook helemaal zin om aan de slag te gaan! En ik word ook altijd zo creatief van je blogjes, wil met alle liefde dan weer leren tekenen, schilderen en nu zelfs met een kroontjespen aan de slag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »