Lijstje van vijf: bijnamen van Frits

Ik had per ongeluk expres een beetje een druk weekend, maar ik wilde toch wel graag een lijstje maken. Daarom is het een ienieminielijstje geworden. (Stiekem had ik al bijna een groter lijstje uitgewerkt met waterverftekeningen en alles, maar ik verlang nu zo naar m’n bed, dat ik geen zin meer heb om ze fatsoenlijk in te scannen en bij te werken.. Die houden jullie dus nog te goed.)

Vijf bijnamen van Frits happy acorn

O ja, mocht je het nog niet weten. Frits is ons konijn. (Anders is het ook zo raar.) Oké, tijd voor zijn bijnamen.

happy acorn Fritsel

happy acorn Frizzle
Als Frits in zijn hok tegen zijn konijnenknuffel ligt te soezen is het echt een Fritsje, maar op de momenten dat hij stoer door de kamer rent en onbekende gebieden probeert te veroveren, vinden we het meer een Frizzle.

happy acorn Fridge
Omdat we het coolste konijn van de wereld hebben.

happy acorn Frizziepizziewizziekroeliewoelie
Oké, alleen als ik ‘m probeer te aaien en knuffelen, en hij steeds wegrent.

happy acorn Keutelkonijntje
Soms is ons konijn een beetje rebels. Dan laat ie ineens zomaar keutels, terwijl hij best weet dat dat alleen op z’n wc’tje mag. En voor de duidelijkheid: zijn wc’tje ziet er niet hetzelfde uit als onze bank. Nou ja, gelukkig leert hij het steeds beter.

Zo, dat was wel weer genoeg Frits op de blog voor deze week (alhoewel.. hoe kun je ooit genoeg hebben van Frits?). Nu is het bedtijd. Welterusten!

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »