Lijstje van vijf: de lente is zo leuk

happy acorn lente tekening

Vinden jullie de lente ook zo leuk? Ik wel, ik ben stiekem een beetje verliefd op de lente. Maar ook nog steeds op floris hoor, dus maak je maar geen zorgen. En wat een geluk, vandaag was het gewoon hartstikke heel veel lente! Oké, meteorologisch gezien misschien nog niet (of misschien ook wel, want ik snap dat nooit zo goed), maar de lente hing in ieder geval al heel hard in de lucht. En omdat ik lente zo fijn vind, heb ik er maar even een lijstje bij gemaakt. Want kijk, deze dingen vind ik dus echt het allerleukst van de lente:

Vijf redenen waarom de lente zo leuk is
happy acorn

happy acorn Ik kan eindelijk mijn Toms weer aan. En die zitten zoooo lekker. Als pantoffels, echt waar. Och, daar heb ik zo naar uitgekeken. (Op die foto op instagram zijn ze overigens keiblauw, inmiddels zijn ze vaal versleten blauw, traliela. Maar ze zitten nog precies even lekker als toen.)

happy acorn Lammetjes! Ik spotte een maand geleden al een groepje vanuit de auto en ik werd helemaal hieperdepieperstuiterig, en nu verheug ik me heel hard op nog meer lammetjes. Hopelijk worden er dit jaar ook weer lammetjes geboren op de kinderboerderij tegenover ons huis!

happy acorn

happy acorn Zonder jas naar buiten. Ik zat net op de fiets en ik had mijn jas lekker thuis gelaten. Heerlijk heerlijk heerlijk vind ik dat.

happy acorn Bloemetjes in je haar. Oké, in feite kan dat in de winter ook, maar dan is het al snel een beetje veel als je ook een sjaal om hebt. En dan matcht het ook niet zo logisch met je wollen vest. Maar in de lente (en zomer) kan je onbeperkt bloemen in je haar doen. Of het nu echte bloemetjes zijn of gewoon een haarbandje met bloemetjes, i love it. Dan voel ik me meteen zo’n elfje, joej. (O, trouwens, op onze bruiloft had ik ook bloemetjes in mijn haar, dat vond ik zo mooi!)

happy acorn Moestuintjes, oladiee. Ik weet niet zeker of het gaat lukken enzo, want zoals ik al eens zei zijn mijn vingers niet zo heel groen. Maar tot nu toe lopen mijn babyplantjes mooi op schema, dus wie weet wordt het wel wat. Ik moet alleen nog bedenken wat ik ga doen als het ooit kroppen sla en paprika’s worden, want stiekem houden we daar niet zo van. (De andijvie en worteltjes en cherrytomaatjes en broccoli lusten we wel hoor, heus.)

O, en weet je waar ik ook vet zin in heb? Als die knoppen in de bomen heel hard gaan bloeien en de straten veranderen in bloesemsprookjeswerelden. Dan ben ik nóg verliefder. Zie je, lente is gewoon fijn. Dus stop nu maar snel met blogjes lezen en ga er van genieten. Hup! :)

happy acorn lente blij broccoli moestuin

13 reacties

  1. Ik word helemaal vrolijk van dit blogje :)! En ook van de lente, net als jij. Het is gewoon zooo fijn om weer die echte zonnestralen te voelen, vind ik. Heerlijk!

  2. Céleste vond het wel heel leuk bij je. Vastberaden Frits zijn vesten persoonlijk af te leveren, haar regenlaarsjes keurig bij jouw voordeur, zo schattig :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »