Lijstje van vijf: hoi nieuw jaar!

happy acorn nieuw jaar 2015

Stiekem heb ik al best wel een beetje zin in het nieuwe jaar. Hoewel, gelukkig is het eerst nog kerstvakantie, want daar heb ik ook duizend zin in. Dus vandaag leek me een mooie dag voor een lijstje met dingen waar ik zin in heb in het nieuwe jaar. Want als ik me gewoon heel hard verheug op alle fijne dingen die gaan komen, heb ik minder tijd om me zorgen te maken over dingen die nog onzeker zijn of dingen waar ik niet zo’n zin in heb. Slim toch?

Vijf redenen om me te verheugen op 2015happy acorn

happy acorn Mijn nieuwe jaar begint met een reisje naar Ierland. Ik vlieg meteen op 1 januari (jee, lekker vroeg opstaan) en dan komt vriendinnetje Mayke me ophalen in Dublin. Dan gaan we eerst rare streken uithalen en de stad verkennen, want dat moet als je in Dublin bent. En dan gaan we heel lang in de bus, naar Maykes huis, want zij woont daar even een jaar. Ik blijf daar vijf nachtjes logeren en dan vlieg ik weer naar huis. En hoi hoi hoi ik heb er duizend miljoen zin in!

happy acorn ireland

happy acorn Ik heb ook zin in het moment dat Frits een vriendinnetje krijgt. We hebben nog geen concrete plannen, maar het lijkt ons wel leuker voor hem als ‘ie gezellig met een meisjeskonijn door de kamer kan hupsen. Stiekem willen we dan zo’n superfluffy teddykonijn :) We hebben geen haast, maar ergens in 2015 moet wel lukken.

happy acorn konijn frits

happy acorn In 2015 wordt het eindelijk weer lente en zomer. Hoera!

happy acorn Ik vertelde al een keer eerder dat ik stiekeme plannetjes had voor een minibedrijfje. Ze zijn lekker nog steeds stiekem (maar al wel iets concreter!). En ze zijn ook echt mini, want zo heel veel stelt het nou ook weer niet voor. Maar ach, big things often have small beginnings, dus dat geeft ook helemaal niet. En ik vind het wel hele leuke ienieminiplannetjes, dus ze zorgen er voor dat ik extra zin heb in het nieuwe jaar.

happy acorn big things

happy acorn En stiekem kon ik niet zo goed een vijfde punt verzinnen, maar er zijn wel allemaal piepkleine dingetjes waar ik me op verheug in het nieuwe jaar: het moment dat er weer lammetjes zijn op de kinderboerderij, de keer dat ik tien kilometer achter elkaar kan rennen (hopelijk komt dat moment er..), plannetjes maken voor de zomervakantie, vrolijke dingen doen met floris, duizend schetsboeken vol tekenen, nieuwe koffietentjes testen, het magische aantal van 150 volgers bereiken (of wie weet gebeurt dat nog in 2014), nieuwe zanglesjes (jee!), onze woonkamer een beetje veranderen, mijn nieuwe agenda in gebruik nemen, mijn verjaardag, koffiedates met lieve mensen, en ga zo maar door.

22 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »