Lijstje van vijf: waar ik me op verheug

happy acorn koffie

Ik had een hele rustig kalme superproductieve ochtend, en toen ging ik net een kopje koffie drinken en scheen de zon een beetje en werd ik ineens heel vrolijk en stuiterig en nu heb ik overal zin in! Er zat niet eens cafeïne in :-) En als ik vrolijk en stuiterig ben moet ik dat altijd met iemand delen, dus waarom niet met jullie?

Dit keer even geen spannende avonturen die ik heb beleefd, maar spannende (en minder spannende) avonturen die nog moeten komen. Want, oh, ik verheug me nu gewoon eventjes op alles tegelijk! En als je dan klaar bent met lezen, daag ik je uit om ook een lijstje maken van dingen waar je zin in hebt, dan word je hopelijk net zo vrolijk!

happy acorn vakantie!

Oe ja, daar heb ik echt reuze zin in. Ik heb het deze week nog even best druk, maar vanaf volgende week kan ik alvast een beetje uitrusten en in de vakantiestemming komen. En nog eventjes daarna gaan we naar Denemarken! We maken een rondreis met de auto en hebben allerlei gezellige appartementjes, huisjes en hutjes geboekt via Airbnb. Voor de laatste nachten hebben we een tentje mee, want dan logeren we op een muziekcamping. Alleen het woord ‘muziekcamping’ maakt me al vrolijk. :-)

kopenhagen happy acorn

happy acorn zangles

Ooh ik geloof dat ik dit al eens heb verteld op m’n blog, maar volgende week heb ik weer zangles! Ik heb de afgelopen vier jaar bij verschillende mensen lessen gehad, en volgende week heb ik mijn eerste les bij Larissa. Niet dat andere docenten niet goed of leuk waren trouwens, maar ik vind het juist zo leuk dat je bij iedereen weer iets anders leert :-) Ik kan niet wachten om weer lekker helemaal te focussen op het zingen, en het groeien daarin.

happy acorn floris liefde

happy acorn een vriendinnetje voor Frits

Jaa, ik wilde het eigenlijk pas vertellen als ze er is, maar ach, waarom niet nu. Want stiekem, hele stiekem, willen we nog wel een konijntje :-) Hoe en wat precies moeten we nog zien, want we gaan pas echt op zoek als we terug zijn van vakantie. In ieder geval wordt het een vrouwtje, want dat schijnt een fijne combi te zijn voor (gecastreerde) konijnen. En ha, we weten al een naam. Maar die gaan we natuurlijk nog niet verklappen. :-)

happy acorn frits konijn

happy acorn een reisje naar Londen

Waar ik me ook alvast enorm op verheug is ons reisje naar Londen! Met de nadruk op alvast, want we gaan pas eind december. Afgelopen oud en nieuw vierden we voor het eerst met z’n tweetjes in een andere stad (Arnhem), en dat vonden we zo leuk dat we dat nog wel eens wilden doen. Na mijn dagen in Londen in April, kwam die heerlijke stad bovenaan ons lijstje te staan, en toen hadden we ineens een concreet plan. De vluchten zijn al geboekt (whoa, ik vind dat best een beetje spannend, zo lang van tevoren!), en nu struinen we Airbnb af naar een fijn plekje om te verblijven. Tips zijn welkom!

happy acorn saint pauls cathedral londen

happy acorn zomer

En dan bedoel ik ook echt zomer :-) Niet twintig graden zoals nu maar gewoon dertig ofzo. Met lange avonden en fakkels in de tuin, de barbecue aan, fijne fietstochtjes en strand. En dan ook heel veel tijd om daar van te genieten, dat zou best wel awesome zijn. Ik geloof dat ik ook nog snel maar een zomerlijstje moet maken, want dat was zo fijn vorig jaar.

happy acorn zee strand water gedicht

Woei, dat was het alweer! Ga ik nu weer hard aan de slag met de zon en alle vrolijkheid in mijn achterhoofd :-)

10 reacties

  1. Wat een vrolijke blog! <3 Mooie foto's ook! En wat leuk dat Frits een vriendinnetje krijgt! Wij hebben toen we gingen kijken voor een vriendinnetje voor Berend, een opvanghuis benaderd. Dan neem je je konijn mee en dan worden ze ter plekke gekoppeld om te zien of het een match is. Heel fijn idee want straks heb je een konijn en vindt Frits er niets aan! Wie weet hebben ze ook zoiets bij jou in de buurt? Ik ben heel benieuwd naar Fritsinnetje! ;)

    • Ah, dankjewel! Ja, dat is inderdaad ons plan, om ‘m te gaan laten speeddaten in een knoijnenopvang :-) Wel een beetje spannend, maar anders is het risico wel heel groot! Wij zijn ook heel benieuwd :-)

  2. Wat een fijn lijstje Nina <3 Wij zouden eerst ook roadtrippen door Denemarken tijdens onze vakantie, maar dat bleek uiteindelijk niet helemaal haalbaar. Ik hoop dat we dat alsnog een keertje kunnen doen. En een muziekcamping? :o Daar moet ik naartoe!

    • Ahh, dankje! Ja, kan me voorstellen dat het met zo’n klein drommeltje allemaal wat ingewikkelder is om een vakantie te plannen. Ach, komt er vast ooit nog eens van :-) En jaa, wij zijn ook heel benieuwd naar de muziekcamping! :-D

  3. Wat een fijne blog, ik word hier helemaal blij van. Ik heb zo veel zin in de zomer en om lekker op vakantie te gaan. Jurkje aan en lekker van de zon genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »