Mijn telefoon kan zelfs foto’s maken.

Ik heb een nieuwe oude telefoon. Want het zit zo: tot gisteren had ik een prima tweedehandse LG, die ik ooit van mijn schoonzus had gekregen (nadat mijn übermooie telefoon gestolen was en ik de oude telefoons van mijn broers had versleten). Maar die heeft het nu begeven. Eerst kon ik alleen niet bellen – behalve als ie aan de oplader lag -, maar sinds maandag vond hij smsen ook al erg lastig. En foto’s maken ging ook niet meer. (Internetten en whatsappdingen enzo kon hij vanaf het begin al niet.) Hij viel gewoon steeds uit. Niet zo handig.

Maar gelukkig mag ik nu de oude van floris gebruiken. Hoera, dus nu heb ik een oud nokiaatje. Hij kan zelfs foto’s maken, hele bijzondere. Ik heb het al even getest. Alsof er een soort instagramfilter op zit, maar dan een net niet zo sjieke. Kijk.

happy acorn diy

nee, ik heb m’n tekening niet in de regen gelegd.

Nou ja, we doen het er maar mee. Ik heb me gisteren ingeschreven voor de nieuwsbrief van de Fairphone, want stiekem heb ik daar mijn zinnen op gezet. Ze zeggen dat je die vanaf half mei kunt bestellen, dus dat kan geen toeval zijn, toch? Gelukkig vindt floris het ook oké. (Ja, hij heeft makkelijk praten, hij kreeg een iPhone van z’n werk. Maar dat geeft niet hoor, want ik mag er soms ook mee spelen.)

En nu ga ik lekker bij de hertjes kijken, doei!

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »