ninamaakt een kaartenkraampje :)

Een heeeel klein blogje, want ik ben poepiedruk. Waarmee dan? Nou, met alle voorbereidingen hiervoor:

ninamaakt kaarten markt assen craft fair etsy webshop postcards

Komende zaterdag staan mijn kaarten en ik op een minimarktje bij ons in de buurt. En daar komt best wat bij kijken: een kaartenstandaard/display timmeren, een mooi kleedje uitkiezen voor over de lelijke tafel, een hele stapel visitekaartjes maken, en natuurlijk.. kaarten maken! Want anders sta ik daar net als op het plaatje, met een prachtig aangekleed standje, maar met alleen maar witte kaarten op de display ;-)

Dus ik zeg tot gauw, en misschien wel tot zaterdag! O, en mocht je Assen te ver vinden, dan is er natuurlijk altijd nog de webshop :)

6 reacties

  1. Wat leuk!! Ik woon niet in de buurt anders was ik zeker langsgekomen. Ik hoop dat je veel kaarten verkoopt!
    Succes met de voorbereidingen en als het lukt misschien een blogje erover met wat foto’s?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »