omdat het zondag is.

ahOeps, dit mooie plaatje wilde ik je niet onthouden. Niet dat ik vandaag helemaal verdrink in alles wat ik moet doen (ik moet wel wat doen, maar ik verdrink er niet in..), maar ik vond het zo fijn dat pinterest dit onder m’n neus schoof, dat ik ‘m even wilde delen. Dus mocht je wel verdrinken in alles wat je moet doen, duik dan gewoon lekker je bed in alsof je een konijntje bent.

En be prepared, want morgen komt er weer een echte heuse langere post. Over waarom ik deze blog eigenlijk ben begonnen. En misschien ook wel over waarom ik het zo leuk vind :) Misschien ook niet, dat zien we morgen wel.

Groetjes vanuit een superkerstig huis met een echte heuse ware kerstboom en een slapend vriendje.

3 reacties

  1. aw, ‘morgen’ is nu bijna afgelopen en er is nog geen nieuwe post! :( Hopelijk heb je gewoon je eigen advies ter harte genomen en lig je als een konijntje in je bedje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »