Omdat ik van knutselen, notitieboekjes, tekeningetjes en cadeautjes houd.

De titel zegt het eigenlijk al: ik houd van knutselen, notitieboekjes, tekeningetjes en cadeautjes. Dus toen ik vorige week een leuk cadeautje naar een jarige vriendin wilde sturen, knutselde ik een notitieboekje met tekeningetjes erin. Vier vliegen in één klap.

happy acorn diy

happy acorn diy happy acorn diy happy acorn diy happy acorn diy
happy acorn diy happy acorn diy

PS Om het te maken gebruikte ik deze en deze tutorial (easy as pie – dat vind ik zo’n leuke uitdrukking!), een cadeaupapiertje dat bij de flow diy-special zat en een vrolijk bolletje wol van de hema. O en het cadeaupapier maakte ik zo

17 reacties

  1. Oeee wat een leuk idee! Ik heb net wereldkundig gemaakt dat ik voorlopig even alleen handgemaakte cadeautjes geef aan mensen, dus deze cadeautip komt zeker op mijn lijstje!

    Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »