Waar ik blij van word: ons oude nieuwe tafeltje (met bloemen!)

happy acorn

Een tijdje terug vertelde ik al over de ruilfacebookpagina die we hebben in Assen. Assenaren zetten er foto’s op van spullen die ze kwijt willen, en zetten erbij voor welk (supermarkt-) product ze het willen ruilen. Af en toe zet ik er ook wat zooi op, en soms scroll ik dan even door de pagina om te zien of er nog wat leuks wordt aangeboden.

En een paar weken geleden was dat het geval! Dus ik kocht een pak kattenvoer, drukte de onbekende deurbel in, en voor ik het wist liep ik weg met een superleuk bijzettafeltje. Erg handig voor bij die grote stoel, die tot nu toe een beetje verdwaald in onze woonkamer stond. En met een bosje verse bloemen erop is het helemaal een feest. :) nina blij.

happy acornhappy acornhappy acornhappy acornhappy acorn

PS Oeps. De bloemen waren per ongeluk iets fotogenieker dan het tafeltje zelf.

14 reacties

    • :) Hij heet ‘ik ruil of geef weg 0592’. Er komt wel steeds heeeul veeul op te staan en vooral kinderkleren/speelgoed/prulletjes, maar af en toe vind je zomaar iets moois of handigs :)

    • HOO wacht even, want ik bedenk me ineens dat dit heel negatief over kan komen, en dat bedoel ik niet!! (ik woon zelf namelijk ook in Assen en daarom dacht ik woow wat cool een blogger die ook in Assen woont!!!!) Oftewel: ik bedoel het positief! ;-)

      • Hahaha ik moest hier zo om lachen! En ja, ik woon écht in Assen. Zo grappig he, dat je dan via bloggen ineens mensen ‘leert kennen’ die in de buurt wonen :) Dus als je eens zin hebt in een kopje thee weet je me te vinden! (Oh, eigenlijk weet je me dan helemaal niet te vinden. maar dan moet je maar een berichtje sturen ;-))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »