oude en nieuwe dingen

Heb je dat soms ook, van die kriebels in je buik omdat je niet weet wat de toekomst gaat brengen?

Ik wel.

Dan begint er bijna een nieuw jaar en denk je, aah, wat zal er nou weer gaan gebeuren? We weten het niet. Wat ik wel weet, is dat ik dat vorig jaar ook had. En al die vragen en twijfels en nieuwsgierigheid over 2013, die zijn nu opgelost. Hoef ik me daar in ieder geval niet meer druk over te maken. En eigenlijk, als ik heel eerlijk ben, kan ik best een beetje dankbaar zijn. En ben ik dat ook. Bijvoorbeeld voor de dingen hieronder.

meneer

belijdenis

diploma

burger

blogje

Conclusie: een dankbare nina. Die stiekem ook heel nieuwsgierig is naar 2014. Maar alles op z’n tijd. Nu met twee verschillende sokken oliebollen eten en de champagneglazen laten klingelen. Geniet van je avond!

 

ps. sorrie dat de plaatjes niet op alle computers supergoed leesbaar zijn, ik heb het heus heel hard geprobeerd, maar als je t beter wil zien, moet je er maar gewoon op klikken.. en hier nog de bron van het tweede plaatje.

2 reacties

    • dankjewel Femke! (: ik heb m’n blog nog maar kort en ik word altijd zo vrolijk als er weer een nieuw iemand heeft gereageerd :) jij ook een mooi jaar gewenst! de plaatjes maakte ik trouwens met m’n typemachine (en een camera en photoshop) :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »