Receptje: panlasagne

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik dit recept tegenkwam op Last days of Spring. Intussen heb ik het al ontelbaar vaak gemaakt, want ik vind het gewoon reuzelekker. En omdat ik behalve van eten ook heel erg van tekenen hou, tekende ik mijn eigen versie van het recept. Zonder vlees, want dat eet ik eigenlijk niet zo vaak. O, en nog één kleine tip: koop écht, maar dan ook écht buffelmozzarella (de biologische van de ah is lekker!). Ik weet het, dat is vier keer zo duur als de goedkope niet-buffel mozzie, maar dat is het waard. Heus.

Verder is het recept voor twee personen, en mag je lekker los gaan met alle hoeveelheden, doe het gewoon een beetje op de gok enzo. Bij de tomato frito is het aan te raden om net niet het hele pakje te doen, omdat het anders nogal soepig wordt. Maar maak het vooral hoe jij het lekker vindt :-)happy acorn recept pan lasagne ninamaakt illustratie

Eet smakelijk! En laat me even weten hoe lekker het was!

25 reacties

  1. Dit is echt de uitvinding van de eeuw voor mij! Ik eet zo graag lasagne, maar kan in ons studentenhuisje niet zo goed met de oven overweg! Dankjewel! En wat een geweldig receptje überhaupt ook, zo getekend. Luvvvv it. Liefs!

    • Haha, jaa, ik vind het ook altijd een beetje een geklungel met duizend pannen en ovenschalen enzo, maar dit is echt een heel fijne oplossing. En maar één pan afwas haha :-)

    • Jaa, is het ook! Al vraag ik me af of de Italianen dat met me eens zijn, zo’n lasagne die bijna geen lasagne meer is ;-) Maar voel je vrij om ‘m uit te printen, de afbeelding past precies op een a4-tje :)

  2. Pingback: Things that make me happy #28 • Make it Extraordinary

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »