Receptje: zomersalade

Hoera! Er vlogen zomaar een paar weken voorbij, maar yes, ik ben er weer :-) Worden jullie ook zo blij van dat zomerweer? Ik krijg spontaan zin in nieuwe sandalen en uitjes naar het strand. En ook zin in mijn lievelingssalade! Dus die maakte ik deze week heel vaak :-)

Want hoewel ik stiekem helemaal niet zo van salades houd, is dit een uitzondering. Zo lekker! Ik vond het recept op de mooie blog That Sunday Feeling en paste het een heel klein beetje aan. En ik tekende het, want tekenen, dat doe ik nu eenmaal graag.

happy acorn zomersalade recept

Dus voor iedereen die nog niet weet wat ‘ie vanavond (of morgen) gaat eten: alsjeblieft! Het verzamelen van de ingrediënten is meer werk dan het klaarmaken zelf, dus veel makkelijker kan het niet :-) Laat je het weten als je ermee aan de slag bent gegaan? Ik hoop maar dat je ‘m net zo lekker vind als ik!

Oh ja, er staan dus geen hoeveelheden bij. Want het is maar net hoeveel je eet en met hoeveel mensen je bent. En misschien houd je wel niet zo van kidneybonen maar wel ontzettend veel van mais. Dan kan je dus ook gewoon best wat minder kidneybonen en wat meer maisjes doen. Maak het lekker op jouw manier, het kan eigenljk niet mislukken :-)

Hier vind je de printversie. Gratis en voor niets, voor eigen gebruik :-) Bon appetite!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »