September was de maand van…

Oef, september zit er al weer op! Ik vertelde al eens dat september stiekem een beetje mijn lievelingsmaand is, maar dit keer was dat ook echt zo! In mijn hoofd zit deze maand opgeslagen als een maand met veel roze en geel. Roze van de mooie cadeautjes en de prachtige luchten, en geel door alle zonneschijn. En dus werd mijn overzichtje op Instagram ook lekker veel roze met geel. Hoera :-)

September was de maand van…

happy acorn september

◦ Een fijn werkritme vinden

In dit artikel van eind augustus schreef ik al uitgebreid over mijn zoektocht naar wat meer productiviteit, en welke maatregelen ik wilde nemen om dat voor elkaar te kregen. De hele maand september stond daar een beetje in het teken van, en eigenlijk ging het best heel goed. Ik stond vroeg op, werkte de ochtenden heel hard aan opdrachten en verzette heel wat meer werk dan in augustus.

happy acorn ninamaakt

De middagen waren iets rustiger. Die besteedde ik aan het versturen van bestellingen, administratie, mail en social media. En ja, zo’n vast ritme was eigenlijk wel heel fijn, het geeft iets meer structuur en maakt het ook makkelijker om prioriteiten te stellen. Genoeg slapen was nog wel een flinke uitdaging, want als je vroeg opstaat, moet je eigenlijk ook wat vroeger naar bed. Dat lukte niet altijd, maar het gaat de goede kant op :-)

◦ Feestjes!

September was ook een maand met feestjes. Meestal voel ik me op mijn verjaardag niet zo jarig, en komt dat pas wanneer ik het met allerlei mensen vier. Maar Floris had slingers opgehangen, iedereen stuurde me lieve berichtjes, ik bakte een taart, kreeg gezellige kaartjes, en op een of andere manier voelde ik me helemaal een jarig jetje. :-) Ook een grote dankjewel voor jullie dus! 

happy acorn feestje

Een paar dagen daarna vierde ik het met een feestje in Nijmegen. Ik had niet zo’n zin om het thuis in Assen te vieren, dus liet ik iedereen naar het fijnste koffietentje van Nijmegen komen, en daar aten we taart en dronken we koffie. De dag ervoor gingen Floris en ik al die kant op, zodat het ook gewoon een miniweekendje weg was. O, en ik kreeg zulke leuke cadeautjes! Onder andere dit prachtige bordje van Donna Wilson. 

happy acorn feestje

Bovendien waren we aan het einde van september drie jaar getrouwd! Het weekendje Nijmegen was ook een beetje om dat te vieren. Hoera!

◦ Ochtendwandelingen

Ja, ik maakte heel veel ochtendwandelingen deze maand. Die waren fijn, lees maar hier.

happy acorn mooie lucht ochtendglorie

◦ Allerlei leuke opdrachten

Door de fijne werkflow werkte ik ook als een raketje aan opdrachten. Ik tekende posters op maat, maakte een verhuiskaart, ontwierp iets spannends met planten en interieurs, werkte aan nieuwe kaarten voor de webshop en maakte de basis voor een geboortekaart. O, en dit is stiekem niet een opdracht, maar ik werd ook geïnterviewd door de blog That Sunday Feeling! Een van mijn favoriete blogs, dus dat vond ik keileuk! Hier kun je het artikel lezen.

happy acorn ninamaakt custom poster

◦ Eindeloze nazomerdagen

En o, wat hadden we geluk met het weer de afgelopen maand! Dat maakte september extra leuk. Ik maakte avondwandelingetjes met mooie podcasts in mijn oren en ging twee keer met Floris op een steigertje picknicken. Verder zat ik best veel binnen, maar ach, binnen is het ook veel gezelliger met een zonnetje erbij.

happy acorn steigertje

En nu? Nu is het oktober en daar schrok de zon blijkbaar ook even van. Ineens maakt ‘ie plaats voor regenbuitjes en heel veel vallende blaadjes. Ik moet er nog even aan wennen, maar hopelijk komt dat snel. Één voordeel: nu de dagen korter worden, is het ook makkelijker om vroeg naar bed te gaan. En verder moeten we er zelf maar gewoon iets moois van maken :-) Fijne nieuwe maand!

happy acorn ninamaakt

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »