Ik startte weer eens een tekenprojectje.

happy acorn ninamaakt random things i like

Heb je dat ook wel eens? Dat je iets wilt tekenen, maar je emmertje met ideeën even leeg is? Ik heb dat heel vaak. Meestal wordt het dan een object dat ik ergens om me heen zie, of zomaar wat lievelingsdingen van die dag.

Toen ik – een paar maanden geleden alweer – weer eens in zo’n inspiratieloze bui was, besloot ik om gewoon wat willekeurige dingen die me blij maken te tekenen. Want dingen tekenen waar ik blij van word, daar word ik dan ook weer blij van :-)

En zo ontstond er ineens een nieuw serietje. Random things I like noemde ik het, want wat is een projectje zonder naam? Elke vrijdag deel ik zo’n klein tekeningetje op instagram en facebook met iets wat me blij maakt. De sterrenlucht hierboven was de eerste, en inmiddels zijn er alweer tien geweest!

Tien blije tekeningen, dat leek me een mooie gelegenheid om ze in een blogpost te bundelen. Want zoveel vrolijke dingen bij elkaar, dat moet wel één groot feestje worden :-) Op social media deelde ik er kleine anekdotes en toelichtingen bij, maar hier laat ik je gewoon lekker kijken en scrollen. Mocht je die verhaaltjes er toch bij willen lezen, bekijk ze dan even op instagram, via de hashtag #ninamaaktrandomthings.

happy acorn ninamaakt random things i like


happy acorn ninamaakt random things i like


happy acorn ninamaakt random things i like


happy acorn ninamaakt random things i like

Oh, bij deze moet ik toch nog iets vertellen! Het zijn namelijk de gele stipjes op het station in Assen. Daar zijn ze de boel een beetje aan het verbouwen, en hebben ze bij het verven van de tijdelijke trap per ongeluk wat gele verf gemorst. Dus onder de trap, op het perron, is nu een stukje met allemaal gele drupjes op de grond. Dus ondanks dat het station nu een treurige bouwval is, ben ik toch altijd blij als ik op de trein moet wachten :-)

happy acorn ninamaakt random things i like


happy acorn ninamaakt random things i like


happy acorn ninamaakt random things i like


happy acorn ninamaakt random things i like


happy acorn ninamaakt random things i like

Kijk dan hoeveel leuke dingen er in het leven zijn! Ik kan me niet voorstellen dat mijn ideeën hiervoor ooit op zullen raken :-) Ik wens je een fijne zondag!

25 reacties

  1. Wat een mega leuk idee om op die manier je creativiteit te stimuleren, met dingen waar je blij van wordt! Ik denk dat je op deze manier ook weer heel veel andere mensen blij maakt:) De tekeningetjes zijn weer mega leuk <3

  2. Suuuperleuk dit. Ik word hier ook echt heel blij van, omdat jouw tekeningen zo leuk en schattig zijn. Hier zou je prints/kaarten van kunnen maken ofzo, haha. Ben benieuwd wat er nog meer gaat komen!

  3. Ik heb jouw blog gisteren ontdekt en ik vind het enorm inspirerend wat jij allemaal doet en maakt! Dat kan ik echt waarderen! Echt heel leuk om te zien hoe jij je creativiteit uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »