Tekentijd

Tekenen. Ondanks dat ik er niet zo’n held in ben, vind ik het heerlijk om te doen. Gewoon even alle focus op je papier, je pen en wat lijnen en vormen. Als het dan ook nog een heel klein beetje wordt zoals je had gehoopt, dan voelt dat goed. En aangezien Happy Acorn toch een beetje mijn creatieve uitlaatklep is, kan ik er net zo goed af en toe wat tekenfratsen op zetten. Niet omdat mijn tekenkunsten om starende ogen en openvallende monden vragen, maar omdat ze je misschien wel een heel klein beetje zin geven om ook iets te gaan tekenen. Want het hoeft niet altijd moeilijk of ingewikkeld zijn. Het resultaat hoeft niet in een museum te hangen, dus wat houdt je dan nog tegen?*

happy acorn

tekeningbeerr

Stiekem zeg ik dit ook een beetje tegen mezelf.

12 reacties

  1. Soms ben ik gewoon trots op jou, zoals nu :)

    Ps. Ik weet dat dit klinkt alsof ik je moeder ben, maar dat ben ik zoals je weet niet, maar toch meen ik het echt en heus hoor!

  2. Hoe doeeee je dit? Ten eerste, ik kan niet tekenen. Twee, ik heb geen idee hoe je dit hebt gedaan en stiekem ben ik heel nieuwsgierig! Kijk dat lammetje, aaaahw. Lief! Mooi gedaan! Liefs, Stella.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »