Things I like about Sweden

Ik was dus in Zweden. En in Duitsland, Denemarken en Noorwegen, maar daar gaat het nu even niet om. En hoewel ik Noorwegen awesome vond vanwege de natuur en Denemarken vanwege de vrolijke stopcontacten, zag ik in Zweden zóveel leuke dingen, dat ik er een lijstje van maakte. En omdat jullie natuurlijk allemaal naar Zweden op vakantie willen, deel ik dat lijstje graag met jullie. Komt ‘ie:

happy acorn zweden

happy acorn Instead of ugly brick buildings, there are bright and shiny wooden colourful pippi langkous houses. They make the view of the country so much more fun!

happy acorn Everything is just a little bit more kneuterig than in The Netherlands.

happy acorn Because the country is so big, there is a lot of space in Sweden. Space for nature being nature. There are just not enough people to control every square meter (at least, that’s my theory), so it’s more about nature and less about people.

happy acorn All the Swedish names on road signs make you feel like wandering through the IKEA. (and I love wandering through the IKEA!)

happy acorn The lakes, o, the lakes. (okay, I wrote this before I went to Norway, but still.)

happy acorn

Dus.. op naar Zweden! Het was een beetje jammer dat het veel regende toen wij er waren, maar ondanks dat heb ik er van genoten. En o ja, waarom is m’n lijstje in het Engels? Omdat ik met een Engelstalige tour mee was en mijn hoofd daardoor vier weken in de Engelstalige modus stond. Doei!

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »