Time for new things

Het is juli, dus nu vind ik het officieel vakantie. En omdat mijn dagelijks leven in de vakantie wat minder spanning en sensatie is, heb ik meteen weer zin gekregen om nieuwe blog(gerelateerde) plannetjes aan te pakken. En misschien ook omdat we de laatste weken een paar kleine dingetjes in huis en wat grote dingen in onze tuin hebben veranderd. Oftewel.. time for new things!

happy acorn blog

Blog

Misschien was het je opgevallen, misschien ook niet, maar m’n layout is ietsje anders. Ik heb een ander logo/headerdingie en door de witte achtergrond is het allemaal iets cleaner geworden. Ik was bang dat het ten koste zou gaan van de vrolijkheid, maar tot nu toe ben ik er eigenlijk gewoon blij mee :) En o ja, ik heb van die icoontjes gemaakt, zodat je me makkelijk kunt vinden op facebook, pinterest, instagram en bloglovin.

Social media

En dan zijn we meteen bij het volgende punt, want ik vond het ook maar eens tijd worden voor een eigen facebookpagina. Nou ja, niet van mijzelf dus, maar van mijn blog. Dus mocht je geen bloglovin hebben maar me wel willen volgen, dan kan dat nu ook via facebook. Ik zal ‘m trouwens niet alleen gebruiken om blogposts aan te kondigen, maar ook gewoon voor random vrolijkheid. Nog meer vrolijkheid vind je op m’n instagramaccount, want hoera, ik ben ook begonnen met instagrammen. Overigens niet heel structureel, omdat ik (nog?) geen smartphone heb. Dus dat doe ik alleen als floris’ telefoon binnen handbereik is, hehe. Maar ik vind het stiekem wel heel leuk (:

Nieuwe website: ninamaakt

En omdat ik nog niet genoeg uren achter mijn laptop spendeer, heb ik ook een nieuwe website gemaakt. Ik had al een tijdje het idee om een soort online portfolio te maken met de dingen die ik fabriceer, maar het kwam er steeds niet echt van. Maar nu wel (: Want als ik met mensen praat over wat ik graag doe en creativiteit enzo, vragen mensen vaak wat ik dan maak. En dan weet ik nooit zo goed wat ik moet zeggen, omdat ik eigenlijk duizend verschillende dingen knutsel en niet één iets. Maar nu kan ik ze gewoon hierheen verwijzen en is het meteen duidelijk (:

happy acorn ninamaakt

En verder..

happy acorn Onze tuin! Sodeknetters. Zaterdag veranderde onze tuin van een oerwoud in een kaal aangeharkt tuintje dat klaar is om versierd te worden. Dag onkruid! En bedankt papa en mama en floris die een hele zaterdag in de tuin werkten terwijl ik naar cursus was. (:

happy acorn Onze woonkamer, want we hebben een nieuwe stoel gekocht! We hadden een lelijke ikeastoel naast onze bank staan, maar nu staat er een prachtige oranjerode stoel die ons hele huis opvrolijkt :) (foto hier!)

happy acorn Ik kan eindelijk zelf latte macchiato maken! Ik word steeds zo blij als ik al die mooie laagjes in mijn glas zie. Welkom nieuw ochtendritueel :)

happy acorn Floris en ik hebben stiekem een plannetje. Het was een heel impulsief idee, maar misschien gaan we het wel echt doen. Een konijntje kopen! (: We willen alleen nog wel even wachten tot na de vakantie en bovendien moet ik nog uitvinden of ik allergisch ben voor konijnen, want bij honden en katten is dat wel het geval. Maar we fantaseren er steeds vaker over, want het lijkt ons stiekem gewoon heel leuk en gezellig en knuffelbaar. En kijk deze oelieboelie nou, die wil je toch meteen! Jammer genoeg is de advertentie van Marktplaats gehaald, maar toch.. We hebben zelfs al potentiële namen verzonnen (:

22 reacties

  1. Ik weet eigenlijk niet eens meer hoe ik bij je blog gekomen ben, maar ben heel blij dat ik m gevonden heb want word er supervrolijk van! Ga je meteen toevoegen op instagram en facebook hoor!

  2. Ik ben net superluid in de lach geschoten op mijn werk door het woord “Sodeknetters”. Wat een geweldig woord! Mijn collega’s keken wel een beetje raar. Oeps. Maar dat zijn details.

  3. Oh een konijntje…. Lief!!! Dan moet je er gelijk twee nemen joh. Dat is nl. evenveel werk qua voeren, poeppiesscheppen en aaien, maar dan zijn ze niet eenzaam. Niks zo zielig als een nijntje alleen in een hokje. Twee is ooksuper lief, want dan gaan ze knuffelen en elkaar wassen en tegen elkaar aanzitten. Wij lieten ze ook los lopen in de tuin, zó leuk, sprongen ze bij Rosalynn in de zandbak :-) Ze zijn zó lief, maar wij zijn zó allergisch :-( Daarom nu ze na jaren dood zij gegaan ook geen nieuwe meer genomen. Bij de Dierenbecherming in Utrecht hebben wij een konijn gehaald toen een vd twee oude konijntjes was doodgegaan. Daar kan je ook twee nijnevriendjes in 1 keer halen die al aan elkaar gewend zijn. http://dbca.dierenbescherming.nl/asieldieren/knaagdier

  4. Pingback: Inspiratie: ik las eens een paar blogs |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »