treindingen

De afgelopen dagen heb ik behoorlijk veel in de trein gezeten en omdat ik voor de verandering eens géén laptop bij me had, heb ik uit het raam gekeken. En dat was leuker dan het klinkt, want ik kwam onderweg van alles tegen, zoals:

stoplichtboom

Een stoplichtboom! Joej, wat is de herfst soms leuk (:

bord

Een bord in een weilandje, waarop een hele mooie spreuk stond. Denk daar maar eens over na..

hertje

Mooie hertjes! Had ik al gezegd dat hertjes leuk vind? Ik word ook best wel blij als ik van die vrolijke hobbige mekkerende schapen zie hoor, maar van hertjes word ik altijd nóg blijer! Vraag maar aan Floris, hij krijgt regelmatig smsjes als ik hertjes zie :) Toen ik nog in het oh zo mooie Nijmegen woonde, gingen we soms samen (of ik alleen) naar de hertjes in het Kronenburgerprak. Maar nu woon ik in Drenthe en hier heb ik nog geen hertjes weten te vinden.. mieuw. Nou ja, dan moet ik het maar doen met de hertjes die ik vanuit de trein zie :)

zwembad

Tot slot zag ik een zwembad bij een huis staan, waar water in stond. Niet een beetje, maar gewoon zoveel alsof je erin zou gaan zwemmen. Dat vond ik gek. Gewoon zo’n huis-, tuin- en keukenzwembad voor zoveel personen die je altijd bij de bouwmarkt en in speelgoedwinkels ziet zodra de vakantie in zicht is. Maar in november? Misschien ter voorbereiding op de nieuwjaarsduik?

2 reacties

  1. Leuke post! En die tekeningetjes heb je die zelf gemaakt? Zien er super leuk uit!
    Ik kijk ook veel liever naar buiten tijdens mijn treinreis dan dat ik naar een schermpje kijk..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »