The unpacking experience

Zo’n vier maanden geleden trouwde ik dus. (Of nou ja, wij. Floris en ik.) hoezee :) Dat was een superleuk en vrolijk feestje, echt! Natuurlijk met een jurk en een pak en trouwringen en een gemeentehuis en een kerk. Maar ook met een oude gele schoolbus, miljoen leuke mensen, heel veel slingers, stempels, papercranes, een typemachine, confetti, een taart met streepjes en een fotohokje.

Al die vrolijkheid resulteerde in een hele hoop vrolijke foto’s. Die nu allemaal heel keurig op onze computer staan. En die we af en toe even bekijken, omdat het leuk is, of omdat mensen er naar vragen. Maar maar maar. Eigenlijk is het natuurlijk veel leuker om iets te doen met die foto’s. Iets meer dan ze op een computer zetten. Iets vrolijks ervan maken, om in de kamer te hangen ofzo. Of anders in ieder geval een fotoboek.

 

happy acorn

vooruit dan, eentje voor het idee :)

Dus daar werd het nu wel eens tijd voor. We (ik?) wilden eigenlijk niet zo’n internetfotoboek, want: niet creatief genoeg. Als we onze trouwkaart zelf kunnen maken, willen we ook ons fotoboek zelf maken. Ja, iets met kieskeurig. Dus wij gingen op zoek naar het perfecte fotoboek. En vonden dat heel lang niet (ik geef toe dat we er ook niet vier maanden fulltime naar hebben gezocht). Maar plotseling was daar een blog met een heel mooi fotoboek. Zomaar. Ineens. En ik dacht, jaaa, die is mooi! Die moeten we! Dus zo gedacht, zo gedaan.

happy acorn

En vandaag kwam er een mysterieus pakketje. Woei! Floris hoopte nog zo dat er een externe blu-rayspeler in zou zitten, omdat ie maandag jarig is en dat ding onsubtiel bovenaan zijn imaginaire verlanglijstje pronkt. Ik verklap niks. Alleen dat er in het pakketje geen blu-rayspeler zat, maar het fotoboek!

Helaas, we hebben de foto’s nog niet afgedrukt & ingeplakt. Maar de unpacking experience was ook alvast een vrolijk feestje. En daarom alvast wat foto’s :)

happy acorn

happy acorn

happy acorn

happy acorn

happy acorn

happy acorn

Het fotoboek is van het merk nkuku en gemaakt van heel mooi gerecycled papier. Met een leren omslag en een leren lintje om ‘m dicht te maken. Ik bestelde ‘m bij SiS Original. Deze webshop gaat stoppen en daarom is alles nu voor de helft van de prijs. Geluk bij een ongeluk :)

7 reacties

 1. Wat een mooi fotoboek! Dat gaat er vast héél mooi uitzien (en stiekem ben ik héél nieuwsgierig)! Wat leuk dat jullie getrouwd zijn :) (ik volg je pas net, dus vandaar dat ik het nog niet wist) Mijn vriend en ik gaan 25 juli trouwen!

 2. Awww, die foto van jullie is echt te leukmooischattig! En het fotoboek is ook heel erg mooi!

  Hé Nina, ik zit al tijden met een vraag(je) en ik hoop niet dat je het beledigend opvat want het is puur nieuwsgierigheid en heb er alleen maar zwaar respect voor: waarom ben je/zijn jullie zo jong getrouwd?
  Zoals ik al zei puur interesse en geen afkrakerij hier, juist respect (als ik de juiste had zou ik ook wel binnen paar jaar willen trouwen hoor), maar ik ben wel benieuwd!

  liefs!

  • Hoi! haha, dat mag je best vragen hoor :) ik ga even bedenken hoe ik dat goed kan verwoorden en misschien schrijf ik er binnenkort dan een blogje over. dus je houdt het antwoord nog even van me te goed :)

 3. Pingback: SiS Original Stopt: 50% Korting! | TijgertjeRawr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »